Göksu’ya FETÖ usulü kumpas

Esenler Belediye Başkanı Göksu, kendisine küfreden provokatöre tepki gösterirken, İmamoğlu yandaşı medya bunu "İş isteyen vatandaşı kovdu” şeklinde lanse etti.

Göksu’ya FETÖ usulü kumpas
Göksu’ya FETÖ usulü kumpas
GİRİŞ 08.06.2019 15:57 GÜNCELLEME 08.06.2019 15:57
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili sıfatıyla yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla Ekrem Imamoğlu'nun kimyasını bozan Mehmet Tevfik Göksu'ya saldırılar devam ediyor.

 

 

İmamoğlu'nun iftira edip arkasından ''Onu adam yerine koymadım'' diyerek hakaret savurduğu Göksu, bu kez İmamoğlu yandaşı medyanın FETÖ usulü kumpasına maruz kaldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Esenler'deki Trabzonlular Derneği'ne yapmış olduğu bayramlaşma ziyareti sırasında Esenlen Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'nun yanına gelen bir provokatör önce başkana ''Başkan sen bize Rum, Pontus dedin'' diyerek yaklaştı sonrasında hakaret etmeye başladı.

 

 

Vatandaşı yanına çağıran Başkan Göksu'ya hakaretlerine devam eden vatandaşa Trabzonlu vatandaşlar tepki göstermeye başladı.

Bu tepki sonrası tek kişilik provokasyonu tutmayan vatandaş ''Başkan ben yıllardır işsizim. Kaç yıldır bir iş bulamadın bana'' dedi. Göksu'nun kendisine yapılan harekete tepki gösterdiği hareket İmamoğlu yandaşı medya tarafından montajlandı. 

Göksu'nun başı montajdan geçirilerek kaldırılan videoda gösterilen el hareketinin nedeni kendisine küfür edilmesi. Provokasyonu tutmayan vatandaş sonrasında iş mevzusunu açıyor videonun başı kesildiği için de sanki başkan Göksu kendisine iş isteyen vatandaşı kovmuş gibi gösteriliyor.

40 BİN KİŞİYE İŞ BULDU

Öte yandan iş isteyen vatandaşı kovdu denilen Esenler Belediye Başkanı Göksu, göreve geldiği 2009 yılından bugüne kadar ESKAM (Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi) projesi dahilinde 40 bin kişiye iş buldu. 

YORUMLAR 23
  • refik 4 yıl önce Şikayet Et
    ben senelerdir esenlerdeyim zar zor geçiniyorum vicdanen sorulacak olursa tevfik göksu gerçekten esenlere hizmet etmiş bir insandır helal olsun şu ana kadar gelmiş en iyi başkan
    Cevapla
  • Yozgatlı 4 yıl önce Şikayet Et
    PKK ve CHP kardeştir ip kuyrukçusudur geçmişi unutan geleceği göremez.
    Cevapla
  • Şahinbey 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Sırasıyla parlattıkları terör örgütlerini ve taktiklerini kullanarak,Vatana Millete hizmet edenlere her zaman kumpas kurmuş,dışa bağımlı bu mahlukların şerrinden Rabb'im bu Milleti,Devleti ve Vatandaşa hizmet edenleri korusun,kumpas kuranlara ve kumpasla gelenlere fırsat vermesin.
    Cevapla
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    Göksu gelecekte akp yi sirtlayacak onemli biri, bu yüzden yükleniyorlar.
    Cevapla
  • candaroğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    yaw ben bu adamın projelerini yaptıklarını gördükçe kendi kendime bu adam istanbul a aday olmalı diyordum.yaptıkları gün gibi ortada.esenlerde kürt kardeşlerimizin oyu ile hemde yüksek bir oran ile tekrar geldi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beştepe'deki kritik zirve sona erdi! Erdoğan'dan son dakika açıklamaları
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat