Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na fırça! Son vukuatı çileden çıktı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun son vukuatı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu çileden çıkardı.

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na fırça! Son vukuatı çileden çıktı
Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na fırça! Son vukuatı çileden çıktı
GİRİŞ 09.06.2019 11:19 GÜNCELLEME 09.06.2019 11:19
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Ordu-Giresun Havalimanı’nda hakkı olmadığı halde VIP girişini kullanmak isteyen, içeriye alınmayınca valiye ve polise hakaretler yağdıran İmamoğlu’nu Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’u sert bir dille uyardı. CHP Genel Merkezi’nden izinsiz kendi başına Karadeniz turuna çıkan, burada halk ile girdiği diyaloglarla tepki toplayan İmamoğlu’nun tavırları partide ‘kendisini Genel Başkan gibi görüyor’ eleştirilerine neden oldu. Partililerin sosyal medya üzerinden de tartıştığı diyaloglara göre İmamoğlu’nun kendi başına hareket etmesi ve VIP rezaletinden sonra Kılıçdaroğlu devreye girdi. 

HADDİNİZİ AŞMAYIN 

Krize neden olayda ilk faturanın seçim koordinatörlerine kesildiği anlaşıldı. Kemal Kılıçdaroğlu; kurmaylarını, İmamoğlu’nu ve seçim koordinasyonlarını sağlayan ajans yetkililerini de telekonferansa bağlatarak ‘acil’ kodlu görüşme gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu’nun “Sabrımı zorluyorsunuz. Seçim çalışmalarını İstanbul’a kaydırın. Teşkilat Genel Merkezin yetkilerini sorgulamaya başladı. Haddinizi aşmayın. Derdim ne hakaret ne de VIP. Sınırları aştınız. Olmasın bir daha” sözleriyle ‘fırça’ attığı ileri sürüldü. 

PSİKOLOJİSİ BOZULDU 

İmamoğlu’nun seçim kampanyasını organize eden ajans yetkililerinden Necati Özkan’ın telekonferans sırasında söze girdiği ve “Başkanım, İmamoğlu’na 36 saat seçim çalışmasını yasakladık. Psikolojisini toparlaması için özel bir seans uyguluyoruz. Bireysel yetişkin terapisi uyguluyoruz. Hocamız psikosomatik rahatsızlıklar tespit etti. Ne yaparsak öfke ve stres yönetimini kontrol altına alamıyoruz” dediği iddia edildi. Bunun üzerine söze tekrar giren Kılıçdaroğlu’nun iyice öfkelenerek “Necati, derdim onun ruh hali değil. Sınırları aşıp Genel Merkez hiyerarşisini yerle bir etti. Tekrarı olmasın diyorum Necati. Gidin İstanbul’da çalışın” dediği ve bunun üzerine görüşmenin sonlandığı CHP’liler arasında konuşuluyor. 

YORUMLAR 52
  • 1071 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bunların olmasına isteyen sensin...tıpkı musa a.s'a karu'nun tuttuğu kadın iftira atacakken Rabbim onu doğru konuşturmaya sevk etti...
    Cevapla
  • inseallah 4 yıl önce Şikayet Et
    Samimiyetsiz ITici herif kaybedeceksin inseallah.
    Cevapla
  • Realist 4 yıl önce Şikayet Et
    Way ve Atatürk gibi dünya lideri bir partinin sözde temsilcileri nin haline bak.
    Cevapla
  • Serdengeçti 4 yıl önce Şikayet Et
    geç kaldın Kemal efendi, Eko çoktan havaya girdi, az kaldı ama bekle boyunun ölçüsünü alacak.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Az kaldı kk " adayımız binali yıldırım " diyecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler