CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu - Giresun Havalimanı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı. 

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'nda VIP salonu kullanma hakkı olmadığı halde içeriye girmeye çalıştı. Ancak polisler kuralları hatırlatarak içeri almayacaklarını söyledi. Bunun üzerine İmamoğlu, Ordu Valisi Seddar Yavuz'a küfretti.

İMAMOĞLU: BU VALİ İTLİK YAPMIŞTIR

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gencer Bayram, VIP salonunu kullanmalarının mümkün olamayacağını söyleyince yaşanan gerginlikte İmamoğlu polislere, ''Bu sizlik bir durum değildir. Bu Vali itlik yapmıştır. Kendisine aynen iletin'' dedi. 

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınında Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi'ne hakaretine ilişkin kendisinden özür beklediğini söyledi. 

Yıldırım'ın konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde;

"Aday arkadaşımız Ordu'ya gitti valiye küfretti. Biraz bu benim canımı sıkıyor. İstanbul gibi büyük bir belediyeyi yönetmeye talip olanın ağzından böyle galiz küfürler çıkmaması lazım. Bunu sağlıklı bir şey olarak görmüyorum. Arkadaşımızın kendisini gözden geçirmesi lazım. Bu öfke kontrolü önemli bir şey. Bu konuda daha dikkatli olması gerekir. Dün de kendisine bir çağrı yaptım, bir özür bekliyorum. Kamuoyu bir özür bekliyor. Bu geçiştirilecek bir şey değil. Vali devleti temsil ediyor. Vali kendisini ifade edemez, memurdur. Siyasetçi her türlü ağır eleştiriye hatta hakarete muhatap olabilir. Buna hazırlıklı olması lazım. Her önüne geleni kesip doğrarsa bu olmaz. Bu siyaset değil.''

İKİ YÜZLÜ TUTUM

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun, Ordu Valisi Seddar Yavuz'a ağır hakaret ettiği anlar sadece FOX TV kameraları tarafından kaydedildi. Fakat FOX Haber sunucusu Fatih Portakal İmamoğlu'nun Vali Yavuz'a yönelik ağır hakaret içeren sözlerini yayınlamadı. Fatih Portakal, "İmamoğlu'nun valiyle ilgili bir sözü vardı, biz onu vermedik. Hakaret içeren bir söz" dedi.

 

Yorumlar 76 Yorum Var
  • uğur54 10.06.2019 11:03
    bu ülke bizim yunanlıların değil yunanlılar defolsun
  • İsoBaba 10.06.2019 10:06
    Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor. Bunun bir de üst bir makama geldiğini hayal edin...
  • Deniz 10.06.2019 09:54
    Savcılık soruşturma başlatırsa mecburen fox tv verecek o görüntüyü. Saklamasınlar...
  • zafer 10.06.2019 09:32
    yanında hakaret ordusu var.
  • Mustafa Menfaatlı 10.06.2019 09:24
    Bu şahıs İBB Başkanlığını değil chp başkanlığını hakediyor.
Daha fazla yorum görüntüle