Genç kadını eşinin kardeşi sokak ortasında canice katletti

İstanbul Beykoz’da üç çocuk annesi Perihan D., eşinin kardeşi tarafından çocuklarının gözü önünde 16 kez bıçaklanarak öldürüldü. Çocukların ‘Annemizi amcamız öldürdü’ demesi üzerine polis S.D. isimli şahsı gözaltına aldı. Çocuklar ise devlet koruması altına alındı.

Genç kadını eşinin kardeşi sokak ortasında canice katletti
Genç kadını eşinin kardeşi sokak ortasında canice katletti
GİRİŞ 11.06.2019 15:48 GÜNCELLEME 11.06.2019 15:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beykoz’da 4 Haziran gecesi yaşanan olayda çocuklarıyla oturan Perihan D.’nin (28) evine eşinin kardeşi S.D. geldi. 28 yaşındaki kadın ile S.D. arasında bilinmeyen bir sebep kavga çıktı. Kavganın alevlenmesiyle S.D., yengesi Perihan D.’yi çocuklarının gözleri önünde 16 yerinden bıçakladı. Genç kadın kanlar içerisinde yere yığılırken S.D. ise evden kaçtı.

Daha sonra eve gelen Ahmet D., karısını kanlar içinde görünce hemen sağlık ekiplerine haberverdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis, olayla ilgili olarak pedagog eşliğinde çocukların bilgisine başvurdu. Çocukların ‘Annemizi amcamız öldürdü’ demesi üzerine amca S.D. kısa sürede yakalandı. Yakalanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken çocuklar devlet koruması altına alındı.

Olay hakkında konuşan bir mahalle sakini, ''Perihan ablayı dövüyordu kocası. Biz burada değildik komşu aradı zaten bizi. Kocasının kardeşi karısını öldürmüş, gece mi veya sabaha doğru mu bilmiyorum. Çocuklarının gözü önünde olmuş bir de. 3 çocuğu vardı biri daha yeni yeni yürüyordu. Biri birinci sınıfı okuyor. Bir kız, iki erkek'' dedi. 

YORUMLAR 6
  • Hıdır 62 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah ım iyiki cehennem var ama keşke bu ülkede şeriat uygulansa.ah kısas ah nerdesin
    Cevapla
  • Vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Katiller 5sene sonra serbest kalirsa olacağı bu.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Savunmasız kadını öldüren hayvandanda aşağı hesap gününde bu kadın sizden hesap sormuyacakmı
    Cevapla
  • Xxx 4 yıl önce Şikayet Et
    Millet yolunu sapitti artik,sonumuz hayir ola, e be insafsiz erkek müspettesi bari o cocuklarin analik haklarini elinden alma, hangi bir sebep bir insana öldürmene hak verir...canilik diz boyu
    Cevapla
  • Tertu 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanı bozuk, sülaleden gelen bir durum bu.
    Cevapla
  • Saka 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunu dedigine gore taniyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor