Diyarbakır'da kuaför Mehmet Yusuf Özten, tartıştığı dini nikahlı eşinin 7 yakını tarafından iş yerinde sopalarla dakikalarca dövüldü. Hastanede yaşam mücadelesi veren Özten'in dövülme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Cumartesi akşamı merkez Kayapınar ilçesi Medya Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Yusuf Özten, ismi öğrenilemeyen dini nikahlı eşi ile tartıştıktan sonra işlettiği kuaföre geldi. Bir süre sonra ellerinde sopalarla iş yerine 7 kişi geldi. Eşinin yakınları olduğu belirtilen grup, Özten'e saldırdı.

DUVARI KIRIP DIŞARI ÇIKARDILAR

Özten, kendisini korumak için iş yerinin tuvaletine girip kapıyı kilitledi, ancak 7 kişi tuvaletin duvarını kırıp onu dışarı çıkardı. Mehmet Yusuf Özten'i yere yatırıp dakikalarca sopalarla döven şüpheliler, daha sonra iş yerinden ayrıldı. Olay anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 

Özten, çevre sakinlerinin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Özten'in hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Mehmet Yusuf Özten'in şikayeti üzerine polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar 98 Yorum Var
  • Mustafa 13.06.2019 12:46
    Hayvan her yerde hayvandır.Sadece kendi içlerinde ikiye ayrılırlar.VAHŞİ olanlar,EVCİLler.Bunlar VAHŞİ olanlardan,Sopayı yiyen belkide kadına karşı şiddete eyilimli birisi olarak dayağı haketse bile,bir kişiye beş kişinin hayvanca ve sopalarla saldırması ne yazıkki yasalarımızda çokda önemli bir cezası olmayan bir suç.Bu yasaları yapan vekiller görsünlerde nasıl vahşi hayvanlar gibi davrananlara ne kadar iyilik yaptıklarını belki farkederler.
  • Turkuaz 13.06.2019 09:27
    Konu yine adalete geliyor bir yerde tam anlamı ile adalet yoksa orada bu tür magandaların türemesi gayet normal hukuk sistemimizde büyük sıkıntı var bir an önce tamir edilmezse sonu felaket olur
  • Mahmut 12.06.2019 18:29
    "Adam ölürse hepsi ceza alır yoksa Türkiyedeki hukuk okadar saçma ki ölmezse bunlar kabadayı olarak elini kolunu sallayarak şişine şişine gezerler" Burda hukuk adına ironi yapıyorum çarpıklığı anlatmak için, adamın ölmesini falan istemiyorum hukuğun adaletin uygulamadaki saçmalığını vurgulamaya çalışıyorum.
  • Karaalioglu 12.06.2019 10:55
    vahşi ayılar
  • kuscuh 12.06.2019 10:03
    ders vermek istemisler ama kafaya odunla vuran isi bozmus .
Daha fazla yorum görüntüle