Beşiktaş’ta AK Parti seçim aracı yandı

Beşiktaş Akatlar Mahallesi’nde AK Parti’nin park halindeki seçim aracında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın ile ilgili polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı

Beşiktaş’ta AK Parti seçim aracı yandı
Beşiktaş’ta AK Parti seçim aracı yandı
GİRİŞ 12.06.2019 03:07 GÜNCELLEME 12.06.2019 04:35

Olay gece saatlerinde Beşiktaş Akatlar Mahallesi Zeytinoğlu Caddesindeki park halindeki seçim aracında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halindeki aracın elektrik bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

 

 

Yangının büyüdüğünü gören cadde üzerindeki bakkal, yangına müdahale ederek söndürmeye çalıştı. Ancak başarılı olamayınca durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürürken, polis ekipleri ise çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdükten sonra olay yerinden ayrıldı. İHA'nın haberine göre; polis ekipleri ise aracın yanan bölümünde ve çevredeki güvenlik kameralarında inceleme yaptı.

 

 

İlk incelemelere göre olayın kundaklama olmadığı öğrenilirken, yangının kesin çıkış nedeni yapılacak incelemenin ardından belli olacak.

Polisin olayla ilgili başlattığı inceleme sürüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi