Adliye çıkışında bıçaklı sopalı kavga: 10 yaralı

Adıyaman'da arazi sulama konusundaki anlaşmazlık nedeniyle mahkemelik olan taraflar adliye çıkışında birbirine girdi. Çok sayıda kişinin karıştığı bıçaklı ve sopalı arbedede ortalık savaş alanına döndü, 10 kişi yaralandı.

GİRİŞ 12.06.2019 14:49 GÜNCELLEME 12.06.2019 15:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Adıyaman'da arazi sulama sırası nedeniyle mahkemelik olan taraflar adliye çıkışında birbirine girdi. Çok sayıda kişinin karıştığı bıçaklı ve sopalı kavgada ortalık savaş alanına döndü. 

 

 

Adıyaman merkeze bağlı Karahöyük köyünde arazi sulama anlaşmazlığı nedeniyle mahkemelik olan taraflar mahkeme çıkışında ortalığı savaş alanına çevirdi. Mahkemeye çok sayıda kişiyle birlikte gelen her iki taraf adliye çıkışında bıçaklar ve sopalarla birbirine girdi. Adliyenin arkasında bulunan caddede başlayan kavgada bıçaklar çekildi. Tarafların birbirine girdiği kavgada yumruklar ve tekmeler havada uçuştu. 

 

 

Kavgada bıçaklanan şahıslar yerde yatarken bile taraflar birbiriyle kavga etmeye devam etti. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri biber gazı ve cop ile taraflara müdahale etti. 

Olayda 3 kişi bıçakla, 7 kişi ise darp edilerek yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesiyle Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel hastanelere kaldırıldı. 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • kuscuh 4 yıl önce Şikayet Et
    koca dunyayi kendimize dar ediyoz kisacasi
    Cevapla
  • Melek34 4 yıl önce Şikayet Et
    ortadoğulu olmaktan kurtulamamış , medeniyetten yoksun toplum
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Polislerimizde olmasa nicolur halimiz Allahina kurban onlarin
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların bu ülkedeki adalet sisteminden adalet çıkacağına dair bir ümitleri yok. Kendi işlerini kendileri, çözmeye çalışıyor. Yazık...
    Cevapla
  • şanssız öğrenci 4 yıl önce Şikayet Et
    2 ailede boş tamamen hava cıva için kavga umarim. 2 side buyuk ceza alırlar sınava geç kalmama sebep oldular umarım müebbet yerler
    Cevapla
  • Muebbet 4 yıl önce Şikayet Et
    inşAllah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi