İBB çalışanları CHP adayı İmamoğlu'nu protesto etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları, Saraçhane’deki belediye binası önünde CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun iddialarına karşın miting düzenledi.

GİRİŞ 12.06.2019 16:57 GÜNCELLEME 12.06.2019 18:18
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) çalışanları son günlerde çıkan haberlerle ilgili basın açıklaması yaptı. İBB'nin Saraçhane'deki yerleşkesi önünde toplanan çalışanlar adına açıklamayı İBB Trafik Radyosu Koordinatörü Murat Kazanasmaz yaptı.

 

 

Binlerce İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanı adına çağrıda bulunmak üzere karşınızda bulunuyoruz" diyen Kazanasmaz, Biz, İstanbul için varız. Ve İstanbul'a hizmet etmek, bizim severek yaptığımız görevimiz. Kutsal gördüğümüz görevlerimizi, hiçbir bahaneye sığınmadan, gece gündüz demeden, aksatmadan, büyük bir azim ve titizlikle sürdürüyoruz. Fakat içinden geçmekte olduğumuz süreçte, hizmetlerimiz ve emeğimizin organize biçimde yıpratılmaya çalışıldığını üzülerek görüyoruz. Gözbebeğimiz İstanbul ve çok değerli İstanbullular için birbirinden farklı yüzlerce alanda değer, proje, istihdam ve hizmet üretmekteyiz. Fakat bazı faaliyetler ve hizmetler, denetlenebilen milyonlarca işlem arasından bağlamından koparılarak, çarpıtılarak iftiraya dönüştürülmekte ve binlerce İBB çalışanı söylemlerin aksine emekleri hiçe sayılarak hedef gösterilmektedir" ifadelerini kullandı. 

 

 

''KUTSAL BİR GÖREV BİLİNCİYLE VE AŞKLA ÇALIŞIYORUZ''

İBB hakkında çıkan haber, köşe yazısı ve sosyal medya paylaşımlarına değinen Kazanasmaz şöyle devam etti:

"Günlerdir kaynağı belirsiz, dayanaksız, tek bir hedefe yönelik, sadece iftiradan ibaret olan haber, köşe yazısı ve sosyal medya paylaşımları yapılmaktadır.  Bu art niyetle üretilen haber ile İBB'nin 15 milyonu aşkın İstanbullu için yıllardır kanun ve hukuk çerçevesin de yapılan çok kıymetli hizmet ve faaliyetleri, bilinçli ve sistematik olarak değersizleştirilmeye çalışılmaktadır. İBB, ayrım yapmaksızın bütün vatandaşlarımız için şehir yaşamına dair sayısız hizmeti eksiksiz bir şekilde yerine getirirken, diğer yandan bir dünya şehri olan İstanbul'un gelişimi ve kalkınması için de öncü projeler üretmekte ve bunlar için var gücüyle çalışmaktadır. Bu çalışmalar, hemşehrilerimizden ve şehrimizin misafirlerinden büyük takdir toplamakta, dünya çapındaki kuruluşlardan sayısız ödüller kazanmaktadır. Biz, bu güzel şehir için ideolojilerden, günübirlik çıkarlardan çok daha ötede, kutsal bir görev bilinciyle ve aşkla çalışıyoruz. Bu bağlamda gündeme getirilen ve gerçeği yansıtmayan iddiaların, emeğimizi ve İstanbul'a hizmet etme motivasyonumuzu hedef aldığını düşünmekteyiz." 

'' 'İSRAF' KAVRAMINA SIKIŞTIRMA 'İNSAFSIZLIĞI' GÖSTERENLERİ KINIYORUZ''

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir dünya markası olduğunu ifade eden Kazanasmaz, İBB, ideolojik kavgalara ve kişisel makam hırslarına malzeme edilmeyecek kadar köklü ve değerlidir.  Bu nedenle 131 ülkeden daha büyük olan İstanbulumuz için yıllardır kaynakları etkin ve verimli kullanarak yapılan yüzlerce hizmet ve faaliyeti bir algı operasyonu ile 'israf' kavramına sıkıştırma 'insafsızlığı' gösterenleri kınıyoruz. İstanbullulara hizmet etmek vaadiyle yola çıkanları, iftira, karalama, çarpıtma ve yalanları terk ederek, hizmet belediyeciliğinin kurumsallaştığı İBB'yi yıpratmaktan, İstanbulluya hizmet eden binlerce İBB emekçisini iftiralarla toplum nezdinde küçük düşürmekten vazgeçmeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu. 

YORUMLAR 29
  • sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin binlerce insanını öldüren ve ölümlerine sebep olan, bu ülkeyi parçalamaya çalışanları meclise taşıyan onlarla ortaklık yapanlardan ne beklerdiniz ki? Vatan hainlerinden ancak beklenirse ihanet beklenir. Allah'ın hiç bir emrini tanımayan, israfı haram kılan Allah'ın emrini mı Yerine getirecek.
    Cevapla
  • oflu 4 yıl önce Şikayet Et
    şimdiye kadar neredeydiniz ve siz ibb çalışanları hükümete ve sizleri kadroya alan ak partiye hainlik eden ibb çalışanları çok iyi biliyorsunuz ki çoğunluğunuz seçimlerde ak partiye oy vermedi tabiki demokratik hakkınız gereği istediğiniz yere oy verebilirsiniz ancak vefasızlık sonunda oy verdiğiniz cehape günlerdir sizleri zan altında bırakan açıklamalar yapıyor garip olan da menfaatim olmadığı halde ve bazı çalışmalarınıza öfke duymama rağmen sizleri savunan ben oluyorum
    Cevapla
  • ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    ibb çalışanları rahatsız yalanoğlunun işten çıkarma pisliği var
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 4 yıl önce Şikayet Et
    İBB çalışanları olarak elbette kimseyi ayırt etmeden işimiz gereğini yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Yapılan hizmetler ortada. Herkes aklını başına alsın ve son 25 yılda neler değişti neler yapıldı bir düşünsün ona göre oy versin lütfen.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Ule hepinizi kovirim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil