Fatih Portakal'dan CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'na bir tepki daha

FOX TV sunucusu Fatih Portakal, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun valiye hakaret ettiği görüntüleri hakkında yeni bir açıklama daha yaptı. Portakal, "O görüntüyü izlememiş olsaydım o cümleleri etmezdim. Hakaret ettiği cümleleri duyarken gerçekler üzerine bunu söylüyordum" dedi.

GİRİŞ 13.06.2019 11:39 GÜNCELLEME 13.06.2019 18:35
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu-Giresun Havalimanı'nda, VIP giriş kapısından geçişine izin verilmeyince ortalığı bir birine kattığı görüntüler ve Vali Seddar Yavuz için "Tam bir it" demesi kamuoyunun büyük tepkisini toplamıştı.

 

 

CHP'liler 'Yalan' diyordu! Fatih Portakal İmamoğlu'na sert çıktı

FOX TV sunucusu Fatih Portakal, Ordu'da yaşanan olayın ardından FOX Ana Haber'de "İmamoğlu'nun valiyle ilgili bir sözü var biz o sözü vermedik" demişti.

 

 

CANLI YAYINDA YENİ AÇIKLAMA: HAKARET ETTİĞİ CÜMLELERİ DUYDUM

Fatih Portakal, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun FOX TV muhabirine Ekrem İmamoğlu'nun valiye hakaret ettiği görüntüleri yayınlamasını söylediği haberden sonra konuya ilişkin canlı yayında açıklama yaptı.

Portakal, Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi Yavuz'a "İt" dediği videoyu izlediğini açıklayarak, "O görüntüyü izlememiş olsaydım o cümleleri etmezdim. Hakaret ettiği cümleleri duyarken gerçekler üzerine bunu söylüyordum" dedi.

"HAKARET SÖZÜNÜ YAYINLARSAK CEZA YİYEBİLİRİZ"

"O görüntüyü ben izlememiş olsaydım ben o cümleleri etmezdim" diyen Portakal, "Ben 6 haziran günü o cümleleri kurarken, o hakaret ettiği cümleleri kurarken, gerçekler üzerine bunu söylüyordum. Kulaklarımın ne duyduğunu ben biliyorum çünkü RTÜK denilen bir kurul var ve bazı ifadeleri yayınladığınızda basın yoluyla bu hakaretin yayılması kapsamında alıp size uyarı ceza verebiliyor. Ben böyle bir gerçekliği duymasam 6 Haziran günü o cümleleri kurabilir miyim?" diye konuştu.

YORUMLAR 83
  • Hüseyin Mucurlu 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP’nin çıkardığı işçiler onu oy vermeden önce düşünseydi
    Cevapla
  • Selami Uçar 4 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki anket sonuçları kötü. Bu yüzden İmamoğlu dahil hepsinin ruh hali yüzüne yansımış. O kadar hazırlık, plan çökünce bir moral bozukluğu olacak tabii ki.
    Cevapla
  • Zikrullah 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul seçmeni muhakeme kabiliyetini kaybetmiş, böyle bir adama nasil,niçin oy verilir.illede istemezüüük derlerse musibet müstahak olur yapacak bir şey yok.
    Cevapla
  • TespiT 4 yıl önce Şikayet Et
    parlatılan tenekenin pasları ortaya çıkınca kaçar oldunuz. dündar, portakal.,,,,
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Musakkanın Patlıcanı Ekrem, o kelimeyi aynaya bakarak söylemiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri