2 yıl sonra ilk kez canlı yayına çıktı: 30 yıl boyunca...

CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal, sağlık sorunlarının ardından ilk kez canlı yayına çıktı. 30 yıl boyunca her sabah kalkıp spor yaptığını belirten Baykal, pıhtı atması sonucu yeni bir mücadeleye başladığını anlattı.

2 yıl sonra ilk kez canlı yayına çıktı: 30 yıl boyunca...
2 yıl sonra ilk kez canlı yayına çıktı: 30 yıl boyunca...
GİRİŞ 13.06.2019 09:45 GÜNCELLEME 13.06.2019 10:19
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

CHP'nin eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, geçirdiği rahatsızlığın ardından ilk kez kameralar önüne çıktı. 2 yıl sonra Halk TV’nin konuğu olan Baykal geçirdiği rahatsızlığı anlattı, sağlık durumuyla ilgili bilgiler verdi.

 

 

30 yıl boyunca her sabah 06.00’da uyanıp arkadaşlarıyla buluşarak 2,5 saat spor yaptığını belirten Baykal, sağlığına her zaman dikkat ettiğini, içki ve sigara kullanmadığını söyledi.

Pıhtı atması sonucu bu hale geldiğini anlatan Deniz Baykal; beyninin ve kalbinin bu durumdan etkilendiğini söyledi. 

 

 

OTURMAYI, KALKMAYI YENİDEN ÖĞRENMEYE BAŞLADIM

Fizyoterapistler eşliğinde tedaviye devam eden deneyimli siyasetçi; oturmayı, kalkmayı yeniden öğrenmeye başladığını söyledi.

"SAĞLIK TAKINTISI BİR ADAM OLARAK..."

Baykal, "Ankara'da 30 yıl yaşadım. Her gün sabah 06.30'da arkadaşlarımla buluşup yürüyüşe çıkardık. 7 kilometrelik bir parkurda, spor yapardık. Antalya'da her sabah saatlerce kulaç atarak yüzmek ve düzenli spor yapmak başlıca meşgalem oldu. Sigara, içki yok. Sağlık takıntısıyla yıllarımı geçirdim. Sonra çok ciddi bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kaldım. Pıhtı attı ve kalp, beyin hepsi etkilendi. Şimdi bununla mücadele ediyorum. Bu kadar sağlık takıntısı bir adam olarak, şimdi yürümeyi, oturmayı, kalkmayı yeniden keşfeder gibi bir süreç içindeyim.

'NE MEVKİ-MAKAM, NE ŞAN-ŞÖHRET... HİÇBİRİNİN DEĞERİ YOK'

Elbette herkes sağlıklı beslenmelidir. Hiçbir şey ebedi değildir. Her şey bir anda yok.. Hayatın geçicilik duygusunu içimize yerleştirmemiz lazım. Ne zenginlik, ne mevki-makam, ne şan-şöhret... Hiçbirinin kalıcılığı, değeri yok.Yaşarken görüp geçtiklerin o kadar. Bu tecrübeleri yaşayınca insan, bu sorgulamayı yapıyor. Önemli olan iyi insan olmak ve çevresiyle iyi ilişkiler içerisinde olmak... Dünyada gerçek güzellik bu." şeklinde konuştu

YORUMLAR 37
  • dvr 4 yıl önce Şikayet Et
    ölüm teğet geçti ya 80 den sonra aklı başına geldi
    Cevapla
  • candaroğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    hah sonunda anlamışsın ama yine boş çünkü çarpan sıfır olunca anlamak işe yaramıyor.
    Cevapla
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam hala dünyadan ve dünyanın güzelliklerinden bahsediyor. insanın Allah ve ahiret inancı olmayınca. Ahiret var, ahiret. Hesap var hesap. Tevbe et. Allah'a dön. İki ayağın çukurda.
    Cevapla
  • zmc 4 yıl önce Şikayet Et
    bari millete 80 yıldır yalan dolan ile nasıl ihanetler ettiğinizi de anlatında mirasçılarınızdan kazık yemeye devam etmesin saf chpliler.
    Cevapla
  • Herşey Vatan İçin 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Baykal ölümün yaşı yok ama Allah ömür versin senin için bu yaştan ve bu hastalıktan sonra hiç yok her şey anlık. Millet olarak senden ricamız bu yüce devletimiz ve asil milletimizin iyiliği ve çıkarları için kaset kumpasının kimler tarafından ve ne için yapıldığını, fetö gerçeklerini ve devlete kurulan tuzakları, siyasetin hangi karanlık güçler tarafından dizayn edildiğini tüm detayları ile vatan millet ve devlet adına açıkla açıkla ki hakkımızı helal edelim sen bunların hepsini biliyorsun. Artık kaybedecek bir şeyin yok sırlarınla birlikte bu dünyayı terketme lütfen. Allah şifa versin geçmiş olsun.
    Cevapla
  • deli dumrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir ayağı çukurda, hala her şey güzel olacak deyip hsk kararlarını eleştiriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...