9 ile şiddetli yağış uyarısı: Sel ve su baskınları olabilir!

Bugün yurt genelinde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Meteoroloji Kayseri, Nevşehir, Niğde, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Samsun illerinde yaşayan vatandaşları ani sel ve su baskını uyarısı yaptı, trafikte yaşanacak olumsuzlara karşı dikkatli olunması gerektiğini hatırlattı.

9 ile şiddetli yağış uyarısı: Sel ve su baskınları olabilir!
9 ile şiddetli yağış uyarısı: Sel ve su baskınları olabilir!
GİRİŞ 14.06.2019 11:35 GÜNCELLEME 14.06.2019 11:35

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde, birçok ile kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Kayseri, Nevşehir ve Niğde'de bugün öğleden sonra sağanak ve gök görültülü sağanak yağışların akşam saatlerine kadar aralıkla etkili olması bekleniyor. Ani sel, su baskını ve yıldırıma karşı uyarıda bulunan Meteoroloji, Yağışların 14.00 gibi başlayıp 19.00 gibi sona ereceği tahmininde bulundu.

Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu için de Meteoroloji'den uyarı yapıldı. Ani sel ve su baskını olabilecek yağışların akşam saatlerine kadar süreceği bekleniyor. Ayrıca yerel dolu yağışlarının görülebileceği belirtildi.

Samsun çevrelerine de uyarı yapan Meteoroloji, sağanak yağışın gök gürültüsüyle beraber etkili olacağını, ulaşımda aksamalar olabileceğini belirtti. Yurt genelinde bugün için beklenen hava durumu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!