Erik çekirdeği dayağında mahkeme kararı!

Tuzla’da aracına erik çekirdeğini taş sanarak 11 yaşındaki çocuğu feci şekilde dövdüğü iddiasıyla tutuklanan ve 15 yıl 6 aya kadar hapsi istenen Ufuk Özüdoğru ilk celsede tahliye edildi

GİRİŞ 14.06.2019 15:19 GÜNCELLEME 14.06.2019 15:55
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Tuzla’da aracına erik çekirdeğini taş sanarak 11 yaşındaki çocuğu feci şekilde dövdüğü iddiasıyla tutuklanan ve 15 yıl 6 aya kadar hapsi istenen Ufuk Özüdoğru ilk celsede tahliye edildi

 

 

NE OLMUŞTU?

İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi’nde önceki gün, iddiaya göre, arkadaşlarıyla erik yiyen 12 yaşındaki küçük çocuk eriğin çekirdeklerini yola attı.

 

 

Bu sırada çekirdeklerden biri yoldan geçen otomobile geldi. Çekirdeği taş sanan adam çocuğu kovalayıp yakaladı.

Çocuğa ilk önce yumruk atan maganda yere düşen çocuğa bu kez tekme atmaya başladı.

ÇOCUĞU ORMANA GÖTÜRECEKTİ

Küçük çocuğu öldüresiye döven saldırgan hızını alamayarak çocuğu yakındaki ormana sürüklemeye başladı. Bu sırada bir vatandaş ormana doğru koşarak magandaya polisi çağıracağını, çocuğu bırakmasını söyledi.

YUMRUKLA, TEKMEYLE DÖVDÜ

Küçük çocuğu döven maganda bunun üzerine olay yerinden hızla uzaklaştı.

Polis her yerde magandayı ararken, küçük çocuğa saldırganın attığı öldüresiye dayak kameralarca kaydedildi. Görüntülerde maganda çocuğa yumruk atıyor, ardından tekme atıp yerlerde sürüklüyor.

O ÇOCUK OLAY ANINI ANLATTI

Magandadan öldüresiye dayan yiyen çocuk o anları anlattı. Adamın kendisini yumruk ve tekmelerle dövdüğünü ifade eden çocuk, ”Biz otobana yakın bir yerde erik yiyorduk. Çekirdeklerini de aşağı doğru atıyorduk. Arabanın biri kırmızı ışıkta durmuştu.

Çekirdek de gelmemişti ama adam herhalde taş zannetti. Arabamı taşlıyorsunuz diye beni kovalamaya başladı. Ben güvenliğe seslendim beni duymadı. Sonra adamın bana yaklaştığını gördüm. Sonra adam bir yumrukla beni yere serdi.

Üstüme çıktı birkaç yumruk daha attı. Sonra tekme attı ama yüzümü koruduğumdan tam gelmedi. Daha sonra beni kolumdan tutup kaldırdı. Ben onu mahalleye götürdüm, mahallede kimseyi göremeyince ‘gel ben seni ne yapacağımı biliyorum’ deyip beni ormana götürdü.

Ormana girdiğimizde bir abla ilk bizi görmedi ama yürürken kafalarımızı görmüş. 'Ne yapıyorsun sen' dedi adama. Polise haber vereceğim deyince adam beni fırlattı, al şunu dedi. Abla tuttu beni evine koş dedi adam da kaçtı” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 24
  • Bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür durumlarda zanlı tutuklanır. Çünkü olay tazeyken zanlıya karşı bir öfke meydana gelir linç etmek isterler. Devl bu tür durumlara karşı zanlıyı linç edilmesine karşı tutuklayarak koruma altına alır. Ortalık sakinleştikten sonra serbest bırakır. Ama yargılama devam eder. Geçtiğimiz günlerde Adanada da bir kadın 2 yaşlı kadına çarparak ölümüne sebebi olmuş. Mahkeme tutuklanmıştı. Çünkü linç edilme tehlikesi var diye 1-2 ay için de o kadın da serbest kalır.
    Cevapla
  • Fethi 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamam artık yarım kalan işini tamamlamasının yolu açılmıştır. Çocuk zulmünün cezası yoktur adalet nezdinde bu tescillendi. Yazık
    Cevapla
  • Fatih1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi adalet yerini bulmadi o çocuğun babası da yakalasın bu manyağı ağzını burnunu dağıtsın hastahanelik etsin ki ancak adalet yerine gelsin
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Nerede yer ve zaman paylaşılsın ben de geliyorum
    Cevapla
  • xxxxx 4 yıl önce Şikayet Et
    o çocuk hakimin olsaydı acaba karar yine aynımı olurdu çok merak ediyorum....
    Cevapla
  • selim 4 yıl önce Şikayet Et
    hakim-savcı çocuğu böyle dayak yese adam 20 yıl ceza alırdı. geçen sene savcının arabasına adamın savcı olduğunu bilmeden tekme atan adam 12 yıl yemişti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'