İŞKUR'dan A101 bünyesine personel alımı! Başvuru ekranı ve şartları...

İŞKUR tarafından yayımlanan ilana göre, A101 marketler zincirinde istihdam edilmek üzere en az ilköğretim mezunu reyon görevlisi ve market elemanı kadroları için personel alımı yapılıyor. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup detaylar haberimizde...

İŞKUR'dan A101 bünyesine personel alımı! Başvuru ekranı ve şartları...
İŞKUR'dan A101 bünyesine personel alımı! Başvuru ekranı ve şartları...
GİRİŞ 18.06.2019 08:58 GÜNCELLEME 18.06.2019 08:58

Türkiye’nin 81 ilinde, 900 ilçesinde, 6850 mahallesinde, günde yaklaşık 2,5 milyon müşteriye hizmet eden A101 marketler zincirinde görevlendirilmek üzere personel alımı yapılıyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların en az ilköğretim mezunu olmaları yeterlidir. Peki alımlar hangi illerde yapılacak? Başvurular nasıl yapılacak?

 

Başvuru Şartları Neler?

- En az İlköğretim mezunu,

- Yaş farketmez,

- Bay-bayan.

Hangi İllerde Alım Yapılacak?

- Antalya

 

- Balıkesir

- Sinop

Nasıl Başvuru Yapılır?

İŞKUR tarafından A101 bünyesine yapılacak olan personel alımlarına başvuru yapmak için BURAYA tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ alt köşesinde yer ‘’İşyeri Ünvanı’’ kısmına ''A101'' yazarak ilanlara ulaşabilir ve başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İŞKUR'a Kayıt Şartları

İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

Ücret Garanti Fonu

İşverenin iflas etmesi, borç ödemekten aciz vesikası alması, konkordato ilan etmesi vs. durumlarında işçiler alamadıkları son 3 aylık maaşlarını İşkur'a başvurarak almaları mümkündür.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı