Şile'de 2 kişi boğuldu

Şile Sofular köyüne gelen üç kişi öğle saatlerinde Babsu plajında denize girdi. Bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan 3 kişinin yardımına çevredekiler koştu.

Şile'de 2 kişi boğuldu
Şile'de 2 kişi boğuldu
GİRİŞ 15.06.2019 15:03 GÜNCELLEME 15.06.2019 15:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

 İhbar üzerine olay yerine İl Jandarma Komutanlığı Sualtı Arama ve Kurtarma ekipleri, Sahil Güvenlik ekipleriyle sağlık ekibi gönderildi. Dalgalara kapılanlardan bir kişi son anda kurtarılırken diğer 2 kişi boğuldu. Boğulan Gökhan İspirli ve Soner Yalvaç'ın cesetleri incelemenin ardından morga götürüldü. Son anda kurtarılan kişi ise ambulansla Şile Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayı anlatan bir görgü tanığı, "Yüzerek açıldılar. Jetski ile kurtardılar bir tanesini. Dalga aldı ileri götürdü. Ekipler geldi ama kurtaramadı." dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • cabir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu şile denen yerde her sene onlarca kişi boğuluyor. Bence orada yüzme yasaklanmalı
    Cevapla
  • ırmazhan 4 yıl önce Şikayet Et
    yüzme bilmek bilmemekten daha tehlikeli
    Cevapla
  • ahmet1 4 yıl önce Şikayet Et
    boğulanlar genelde yüzme bilenler. Bilmeyenler zaten belden yukarı girmiyorlar kıyıda takılıyorlar. Diğerleri açılıyor bilinçsizce ve dalga veya rip akıntılarına kapılıyorlar ve panikleyip kurtulamıyorlar. Şile sahilleri genelde dalgalı ve akıntılı aynı zamanda ani derinlikler barındıran taban yüzeyi oldukça dalgalı bir yapıya sahip olduğundan kesinlikle koruma dubaları dışına çıkılmaması hayati önemdedir. Şahsen ben iyi sayılabilecek bir yüzücü olmama rağmen irademe güvenmediğimden açılma hissine kapılma korkusundan şilede kesinlikle denize girmem ve tavsiye etmem. güvenli yer olarak silivri ve ötesini tavsiye edebilirim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi