Sabaha karşı düğmeye basıldı! Bin polisle operasyon

Bursa'da bin kişilik polis ekibi Bursa il geneli ve İnegöl ilçesinde eş zamanlı baskınlar gerçekleştirdi. Baskınlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 17.06.2019 06:43 GÜNCELLEME 17.06.2019 09:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre Bursa polisi, 3 ay öncesinden Bursa ve çevre ilçelerindeki uyuşturucu satıcılarına yönelik teknik takiplerin tamamlanmasının ardından düğmeye bastı.

 

 

ÇEKİRGE OPERASYONU

"Çekirge” ismi verilen operasyonda sabaha karşı harekete geçen bin kişilik polis ekibi Bursa il geneli ve İnegöl ilçesinde eş zamanlı baskınlar gerçekleştirdi. Daha önce tespit edilen şüphelilerin kaldığı ikametlerin kapılarını koç başlarıyla kırıp giren polisler çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

 

 

YÜKLÜ MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Baskın sırasında şüphelilerden bazılarının camlardan atlayıp kaçmaya çalıştıkları belirtildi. Dronelerin gökyüzünden takip ettiği operasyonda narkotik köpekleri ile evlerde yapılan aramalarda,  yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon süresince Özel Harekat ekipleri, çevik kuvvet ekipleri geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.

YORUMLAR 3
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslanlarım, Yiğitlerim, Rabbim hepinizi korusun ve hepinizden razı olsun.
    Cevapla
  • vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    özellikle perşembe, cuma ve cumartesi günleri istanbulun çevre illerinde ve istanbul giriş çıkışlarda emniyet güçleri asayiş ve kontrolleri artırmalı ve bu uyguluma haftanın her günü devam etmesini istiyoruz... dualarımız asker ve polise...
    Cevapla
  • KUDRET 4 yıl önce Şikayet Et
    Zalimlere göz açtırmayı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...
PKK'yı süpürecek imza - 23 Nisan günün gazete manşetleri