Kiraz’ı şehit eden hücreden çıktılar

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ı ziyaret edeceklerini söyleyerek TBMM’ye girmeye çalışırken etkisiz hâle getirilen 2 DHKP-C terör örgütü üyesi Mualla Zincir ve Eylem Yücel'in bağlantıları mercek altına alındı.

Kiraz’ı şehit eden hücreden çıktılar
Kiraz’ı şehit eden hücreden çıktılar
GİRİŞ 17.06.2019 09:42 GÜNCELLEME 17.06.2019 10:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Teröristlerin TBMM’ye girmeye çalıştıkları gün İstanbul’dan Ankara’ya otobüsle geldikleri belirlendi. Şüphelilerin HTS (telefon) kayıtlarını da inceleyen savcılık dikkat çeken bir ayrıntıya da ulaştı. Şüphelilerin saldırı öncesinde yeni bir telefon hattı aldığı tespit edildi. Telefon hatlarının incelemesinin devam ettiği öğrenildi. Soruşturmada şüphelilerin örgütsel bağlantıları da derinleştirildi. Şüphelilerin İstanbul Adalet Sarayı’nda Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesinde görev alan örgüt hücresinden olduğu ayrıntılarına ulaşıldı.

Türkiye Gazetesi

 

 

YORUMLAR 8
  • Mahmut Tanal ismi 4 yıl önce Şikayet Et
    Onların hedeflerine ulaşmak için araç olabilirdi.Meclis güvenlik görevlileri onları etkisiz hale getirmeselerdi,kim bilir kimilerini odasında rehin alacaklardı.Sonrasinda olacaklardan Mahmut Tanal'in haberi bile olmaz olurdu.
    Cevapla
  • Adil KARAKOÇ 4 yıl önce Şikayet Et
    kendi ayaklarıyla gelmişler işte bak ne güzel
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Savcımızı şehit edenler kimi aramıştı. Bunlar kimin ismini vererek tbmm ye girdiler. Dışarıda abd bizim neyimizse içerdeki chp de odur.
    Cevapla
  • Hain 4 yıl önce Şikayet Et
    Foto'daki bayan haini eldivensiz dokunmuş, kontrola gitsin neolur-neolmaz!
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp artık sorgulanmalı. Savcıların bu partiyi incelemesi gerekiyor. Gezi olaylarını desteklemeleri, adalet yürüyüşü,terörist cenazelerine katılma,teröristleri ceza evlerinde ziyaret,meclisi kilitleme çabaları vs. O kadar konu var ki. Parti artık ülkenin güvenlik sorunu olmuştur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi