Türkiye'nin izlediği ortak yayın ile ilgili dikkat çeken detay!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım ve CHP İBB adayı Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayında karşı karşıya geldiği ve İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladığı programın istatistik verileri yayımlandı.

GİRİŞ 17.06.2019 16:55 GÜNCELLEME 17.06.2019 17:26
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım ile CHP İBB Adayı Ekrem İmamoğlu dün canlı yayında karşı karşıya geldi. İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladığı programın istatistik verileri yayımlandı. 

 

 

Veriler göre, moderatör Küçükkaya'nın AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım’ın sözlerine 26 defa müdahale ettiği ortaya çıktı. Binali Yıldırım'ın sözlerine 26 defa müdahale eden Küçükkaya'nın CHP adayı İmamoğlu'nu sadece 10 defa uyarması dikkatlerden kaçmadı.

EŞİT SÜRE İLKESİ ÇİĞNENDİ

 

 

Verilere göre programda moderatör Küçükkaya’nın ''eşit süre'' ilkesine uymadığı da ortaya çıktı. Programda Binali Yıldırım 59,93 dakika konuşurken, Ekrem İmamoğlu’na 63.85 dakika söz hakkı verildi.

SORULAR İMAMOĞLU İLE PAYLAŞILDI MI?

Ekrem İmamoğlu'nun oldukça gergin olduğu programda, sürekli ek süre istemesini de Küçükkaya geri çevirmedi. Programda Küçükkaya'nın bazı sorularına İmamoğlu'nun soru bitmeden refleks yaparak bilgi kartlarına uzanması ve kameralara doğru göstermesi ise manidar bulundu. Bu durum, sosyal medyada ''Sorular önceden İmamoğlu ile paylaşıldı mı?'' sorusunu gündeme getirdi. 

YORUMLAR 113
  • ordulu 4 yıl önce Şikayet Et
    Her seçim sonucu portakalla beraber mağlubiyeti görür görmez somurtan yenilgiyi hazmedemeyen birinden dürüstlük beklemek sizce ne kadar mantıklı ki
    Cevapla
  • Yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Gravat gömlek renkleri manidar: Mavi beyaz acaba hangi adayın. Mesaj açık ben sizin adayınızım.beni desteklemeye devam edin.
    Cevapla
  • mahir 4 yıl önce Şikayet Et
    hani tarafsızdı hani kimseyle konuşmadı otelde buluşmalar vs ne iş ismail yine zırtladın senden moderatör olmaz tafalının daniskasısın
    Cevapla
  • Hehe 4 yıl önce Şikayet Et
    Hotbird de Samanyolu TV var Ekrem için savaş veriyorlar.Suleymancilar Mekke de dua zinciri oluşturuyorlar Ekrem için. Aklımızı başımıza alalım lütfen İstanbul'da yaşayan kardeşlerim Oyun büyük bu defa Allah korusun
    Cevapla
  • Muhammet 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha soru sorulur sorulmaz hemen son derece özenle yapılmış bilgi kartını çıkarması sorulacak soruları bildiği ve ön çalışma yaptığını gösteriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu