Türkiye'den ABD'ye mektup misillemesi

Milli Savunma Bakanlığı, ABD Savunma Bakanlığına cevabi mektubu gönderdi. Mektupta müttefiklik ruhuna uygun olmayan yaklaşımdan duyulan rahatsızlık vurgulandı.

Türkiye'den ABD'ye mektup misillemesi
Türkiye'den ABD'ye mektup misillemesi
GİRİŞ 18.06.2019 13:43 GÜNCELLEME 18.06.2019 17:04
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan'ın, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a gönderdiği mektuba cevabi mektup gönderildi.

Milli Savunma Baknalığı'ndan yapılan açıklamada, "ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan’ın 06 Haziran 2019 tarihli mektubuna bugün itibariyle Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tarafından cevabi bir mektup gönderilmiştir. Mektupta müttefiklik ruhuna uygun olmayan üslup ve yaklaşımdan duyulan rahatsızlık yeniden vurgulanmış; bilinen görüşlerimiz detaylı olarak aktarılmıştır. Karşılıklı saygı ve dostluğa dayalı bir şekilde diyaloğun sürdürülmesinin ve sorunlara uygun bir çözüm bulunmasına yönelik çalışmalara devam edilmesinin önemi ifade edilmiştir." denildi.

KAYNAK: AA, HABER7
YORUMLAR 30
  • Manisalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde onların anlayacağı dilden konuşalım.adamlar bu dilden anlıyorlar yahu
    Cevapla
  • gariban 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar sorun çözmek için değil, sorun yaratıp bizi batırmak için çalışıyorlar. Dertleri adalet, hakkaniyet vs. değil, sömürüdür 99 almadan bir vermezler.
    Cevapla
  • Şenol 4 yıl önce Şikayet Et
    beklediğimiz cevap otkalı olmuş..
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz eğer müttefik isek o halde müttefik şirketi olan NATO üssünden uçaklar havalanıp neden meclisimizi bombalıyor, yani amerika önce buna bir cevap verip ondan sonra rahatsızlığını dile getirmelidir. S400'e bu kadar karşı olduğuna göre bir darbe daha planladığı açık ortada, saldırmayı düşünmeyen için savunma silahı bir tehlike oluşturamaz.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Mektup yerine varmadan muhatapi attilar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı