Başakşehir’de işlek bir caddeyi lüks otomobille trafiğe kapatarak “drift” diye tabir edilen yanlama hareketi yaparak terör estiren maganda sivil trafik polisi tarafından yakalandı. Ehliyetine el konulan magandaya, 6 bin 12 lira idari para cezası kesildi. 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Samii 18.06.2019 17:56
    Sanki ehliyet araba kullandırıyor. Ehliyeti verip araca binip gitmiştir.
  • Ahmed 18.06.2019 15:48
    Verilen ceza, parası olan için hiç bir şeydir, parası olmayan ise zaten ödemiyor. Böylelerini ancak içeri atmak lazım ama memlekette kanun mu var ki.
  • vatandaş 18.06.2019 15:34
    devletin bu ve buna benzer konularda yaptığı ne şiş yansın ne kebap, ne sakal zarar görsün ne de bıyık. bu cezalar anca milletin gözünü boyamak ve milleti ürkütmemek, sonuç olarak her yolun çıkış noktası varış noktası nihayi nokta artık ne dersen de "OY" OY kalbolmasında dostlar alişverişte gözüksün mantığı. aslında devlet devleti yönetenler dürüst vatandaşına çok nazik, suç, kabahat işleyenenide, hainininede çok gaddar ve acımasız olmalı, cezalar çok ağır olmalı, kuzey kore vatandaşları ülkemizi görünce yatıp kalkıp kendi ülkelerine duacı olacak gibi bir durum olmalı yoksa bu yasalarla bizim millet islah olmaz.