CHP'li başkanın kardeşinden ağza alınmayacak küfürler!

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun kardeşi Mutlu Kerimoğlu, Hürriyet yazarı ve Hollanda’da Türk göçünün 50’nci yılı onuruna yapılan ‘Hollanda’da Yaşayan 50 Etkin Türk’ listesinde yer alan ‘yetenek avcısı’ Tülay Demir Oktay’a hakaret etti!

CHP'li başkanın kardeşinden ağza alınmayacak küfürler!
CHP'li başkanın kardeşinden ağza alınmayacak küfürler!
GİRİŞ 18.06.2019 15:58 GÜNCELLEME 18.06.2019 16:47
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, önceki gün, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen ortak yayına katıldı.

 

 

Öncesi ve sonrası ile çok konuşulan programın moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya üstlendi.

Diğer taraftan, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program sırasında sosyal medyada da rekor sayıda paylaşım yapıldı.

 

 

Hürriyet gazetesi yazarı ve röportajcısı Tülay Demir Oktay da o paylaşım yapan isimler arasında yer aldı.

Ancak Oktay'ın bugün paylaştığı mesajlar büyük bir şaşkınlığa neden oldu. Hürriyet yazarı Twitter hesabında yayınladığı açıklamada, program sırasında yaptığı bazı yorumlar nedeniyle Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun kardeşi Mutlu Kerimoğlu'nun tacizleri ile muhatap olduğunu duyurdu.

AĞZA ALINMAYACAK SÖZLER

Mutlu Kerimoğlu'nun kendisine gönderdiği hakaret mesajlarını kamuoyu ile paylaşan Oktay, "Bir kadına ve aileme ağıza alınmayacak sözler sarf eden şahıs; özgür düşüncem, Türkiye sevgim, şahsi fikirlerimi hiçe sayarak bana saldırdı, öncelikle bu çirkin saldırınızı kınıyorum." ifadelerini kullandı.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun özgür düşünceye tahammülsüzlüğünü gözler önüne seren Hürriyet yazarı Oktay şu ifadeleri kullandı;

"Çok üzgünüm, Twitter ve Whatsapp özel profilimde İBB Başkan adayları hakkında paylaştığım fikrim ve görüşlerimden dolayı Bakırköy Belediye Başkanının kardeşi Mutlu Kerimoğlu tarafından ailem ve şahsım küfür, hakaret, tehdit ve ırkçı tacizlere maruz kaldık.

Bir kadına ve aileme ağıza alınmayacak sözler sarf eden şahıs; özgür düşüncem, Türkiye sevgim, şahsi fikirlerimi hiçe sayarak bana saldırdı, öncelikle bu çirkin saldırınızı kınıyorum.

Demokrasi ve özgürlüğü bir daha düşünmenizi, bir insanla özellikle bir kadınla nasıl iletişim kurmanız gerektiğini öğrenmenizi diliyor, bu yaklaşımı kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.

Bu yazışmayı neden paylaştım derseniz, kadına şiddeti ve düşünce özgürlüğüne yapılan çirkin saldırılara örnek olması içindir. Twitter profilimdeki paylaştığım tweet durmakta dileyen okuyabilir. Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacagımı beyan eder kamuoyu bilgisine sunarım."

 

 

YORUMLAR 22
  • Atilla 4 yıl önce Şikayet Et
    Simsiyah bir lekesiniz Bizim Temiz sayfamizda
    Cevapla
  • Ata 4 yıl önce Şikayet Et
    Sevgi pıtırcığına bak sen.
    Cevapla
  • Suat Ak 4 yıl önce Şikayet Et
    O küfürlerin altında kal İmamoğlu sen anlarsın dilim varmıyor Küfürbazlar partisi Chp ve yandasları
    Cevapla
  • Şahinbey 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Cehapenin zihniyeti yalan,dolan, tehtid,kaos, darbe, küfür, hakaret, tehdit ve ırkçılık.Piyasaya sürdükleri adaylarıda din, özgürlük... makyajlı tipik bukelamun.
    Cevapla
  • Aytekin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ula artist maho sen bunları anca bayanlara yazarsın, yazsana bunları adama Memo ya keko ya , yürek ister yazamazsın parmaklarına yazık ulaaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı