Kanınız donacak! "Babamı şeytan olarak gördüm"

Antalya'nın Alanya ilçesinde kaldıkları otelde 80 yaşındaki babasını başını duvara vurarak öldürmekten tutuklanan Ukraynalı turist, akıl sağlığının belirlenmesi için hastaneye sevk edildi. Baba katili oğlun ifadesinde, "Babamı öldürmekten dolayı pişman değilim” dediği öğrenildi.

Kanınız donacak! "Babamı şeytan olarak gördüm"
Kanınız donacak! "Babamı şeytan olarak gördüm"
GİRİŞ 19.06.2019 14:13 GÜNCELLEME 19.06.2019 14:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ukrayna'dan tatil için Alanya'nın İncekum Mahallesi'ne gelen Maksym Darmenko (23) ve babası Yurii Darmenko (80), bir otele yerleşti. İddiaya göre dün saat 01.00 sıralarında baba ile oğul arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Şizofren hastası olduğu ileri sürülen Maksym Darmenko, babasını dövüp başını odanın duvarlarına vurdu.

 

 

Kanlar içinde kalan Yurii Darmenko’nun yardım çığlığını duyan otel yetkileri durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yerde yatan Yurii Darmenko’nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Ukraynalı genç ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Baba Darmenko'nun cansız bedeni savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

 

 

"ÇIKAN TARTIŞMADA BABAMI ŞEYTAN OLARAK GÖRDÜM" 

Otel odasında babasını döverek öldüren Maksym Darmenko, jandarma karakolunda tercüman aracılığı ile verdiği ifadede, “Babam ile aramızda devamlı problem yaşamaktayız ve anlaşamıyorduk. Çıkan tartışmada babamı şeytan olarak gördüm ve içindeki şeytanı çıkartmak için kendisine yumruk vurarak yere düşürdüm. Ben babamı öldürmekten dolayı pişman değilim” dedi.

AKIL SAĞLIĞININ BELİRLENMESİ İÇİN HASTANEYE GÖNDERİLDİ

Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklanan Maksym Darmenko, cumhuriyet savcısının talebi üzerine akıl sağlığının belirlenmesi için Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi. Darmenko’nun müşahede altında tutularak akıl sağlığının belirleneceği öğrenildi. Bugün morgdan alınan Darmenko'nun cenazesi, Adli Tıp Kurumundaki incelemenin ardından özel bir firma aracılığıyla ülkesine gönderildi. 

YORUMLAR 5
  • NOKTA 4 yıl önce Şikayet Et
    Olaydan yırtmak için yalan söylüyor. Bu ara çoğu baba cinayetinden sonra bu tip ifadeler görmeye başladım. Büyük ihtimalle kanun da bununla ilgili bir açığı kullanıp yırtmak istiyorlar. Devamlı aynı vakalarda aynı tip ifadelerin olması tesadüf olamaz. Şizofren, paranoyak ayağına yatmaya çalışıyor çoğu. Bazıları gerçekten olabilir ama çoğu yalan söylüyor.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    babası besliyor büyütüyor okutuyor yaşlılıkta faydasını göreceğine yaptığına bak babası yaşlı olunca öldüreyim herşey bana lap diye kalsın bende hazır mirasa konarım demesin şeytan
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    Ukrayna gibi ülkelerde aile içi cinsel taciz olayları çok yaşanıyor,çocuk doğduğu zaman adam 53 yaşlarındaymış,ve çocuk 7-8 yaşlarına geldimide 60 filan,o yaşlarda bazı erkeklerde cinsel sapkınlıklar görülebiliyor,delikanlı yıllarca yaşlı babasının tacizlerine maruz kalmış olabilir.bu yönde psikoloğ eşliğinde sorgulanmalı.
    Cevapla
  • uçbeyi 4 yıl önce Şikayet Et
    babayla oğlu arasında 57 yaş var. adam 62 -63 yaşına kadar çocuğa birşey veremez. O saatten sonra da adamın verebileceği birşey kalmaz. geç baba olmanın sonuçları...
    Cevapla
  • Sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya ne cahilsiniz, çocuk şizofren tanısı konulmuş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar