Hasan Kaçan'dan CHP adayına tepki: Aklımızla dalga geçtiler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları AK Partili Binali Yıldırım ile CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun ortak yayınını yorumlayan oyuncu Hasan Kaçan, “Ekran buluşmasında Binali Yıldırım samimiyet testini başarıyla geçti, Ekrem İmamoğlu battı. Göreceksiniz ‘Her şey güzel olacak’ dizisi tutmayacak” dedi.

Hasan Kaçan'dan CHP adayına tepki: Aklımızla dalga geçtiler
Hasan Kaçan'dan CHP adayına tepki: Aklımızla dalga geçtiler
GİRİŞ 19.06.2019 16:08 GÜNCELLEME 19.06.2019 16:08
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Oyuncu Kaçan, katıldığı televizyon programında 23 Haziran seçimi öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayları Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

- Binali Bey İstanbul Belediyesi'nin yeni başkanı olur. Samimi olmayan oyunculuğu insanımız izlemez, karşımızda İmamoğlu gibi batmış bir aday var. Bir yapay derbiyle maç yapılmış, oyların tamamı sayılsa olmayacak, boynunu bükeceğine 'Rakibe çarptı da girdi' diyecek kadar feci durumda.

'AKLIMIZLA DALGA GEÇTİLER'

- Negatif bir karakter yazsam, kast direktörüm negatif karakter olarak Binali Yıldırım'ı getirse, o kişi işten kovulur. Bunu objektif söylüyorum çünkü Yıldırım'dan olumsuz karakter olmaz. Ama İmamoğlu olur. Türk insanı samimiyeti ve samimiyetsizliği, yalancılığı ve sahiciliği anlar ve kararını verir.

- CHP'liler 'Hiçbir zaman israf belediyeciliği yapmadık' diyorlar. İzmir Belediyesi'nin 500 milyon dolara yakın borcu var, bir de israf belediyeciliği yapsalar ne olacakmış. Biz bilgi sahibiyiz. CHP belediyesinin hepsinin borcu olduğunu biliyoruz, hem de korkunç derecede borç. Bakın sizden para toplayıp 'Kahvede kayıntı yapacağız' desem, bir yerde paraları yesem, sonra gelip 'Kusura bakmayın israftan kaçındığım için bir şey getiremedim' desem adamı dayak manyağı yaparlar. Bunlar bizim aklımızla dalga geçiyorlar.

BU DİZİ TUTMAZ!

- Samimiyet testini Binali Bey geçti. Kendi mesleğimin ordinaryus profesörüyüm, İmamoğlu'nun sempatiklik gibi bir şansı yok. Karşınızdaki adam sıfır Hollywood tekniklerine göre kurgulanmış bir karakter. Muharrem İnce kast olarak oturmuştu. Garip durmuyordu. Ellerinde başka bir materyal olmadığı için bütün bu aktörün üzerine oynadılar. 'Her şey güzel olacak' isimli dizi tutmaz, batar. Bu dizinin çok reklamı yapılıyor. 15 senelik bir film, her yerde üst sırada sunuluyor. Şuuraltı yapılıyor.

YORUMLAR 41
  • abdullah yalın 4 yıl önce Şikayet Et
    biz eleştirilerimizi gene yaparız ama bütün felaketlerin dikilitaşı chp chp'dir, dağişmez gerçek.
    Cevapla
  • SELDA 4 yıl önce Şikayet Et
    HASAN ABİ SÜPERSİN RABBİM TÜM SANATÇI ve halkımızın basiretini açsın olanı biteni görsünler
    Cevapla
  • yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet Binali Yıldırım gelecek her şey daha da güzel olacak.
    Cevapla
  • Vatanım 4 yıl önce Şikayet Et
    Her yerde şunu söylüyorum, 28 Şubat zulmünü yaşayıp şu günlerin ferahını görenler oyunu ak partiye mutlaka ve mutlaka vermeli, bu bir vefa borcu ve şimdi ödenmeli, zaman bu zaman daha sonra değil şimdi. Bir yahudiye bir hristiyana bir ataiste bile borcumuz olsa öderiz, bu Akparti hükümetine bizim hepimizin borcu var, ödemeyelim mi. Kürtçeyi serbestçe konuşan Kürt kardeşlerimizinde sadece bunu desek bu yüzden borçları var. Yani hepimiz 23 Haziran'da bu borçlarımızı ödemeliyiz, Allah'tan korkarsak, hesabından korkarsak.
    Cevapla
  • MERT 4 yıl önce Şikayet Et
    çoook doğru kardeş zaman ak ile karayı ayırt etme zamanı istanbulumuzu chpkk hdp ye teslim etmeyelim maazallah bilgilerimizi dağdakilerin eline verirler
    Cevapla
  • serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahın dediği olur. o halde Allahtan isteyelim. Allah herşeye kaadirdir. Allahım İstanbulumuzu bu chp zihniyetine teslim etme. Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço