Kadıköy'de feci olay! Engelli oğlunu kurtardı ama..

Kadıköy'de 7 katlı binanın üçüncü katında meydana gelen yangında, engelli oğlunu vatandaşlara teslim ederek kurtaran baba ve eşi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 23.06.2019 14:42 GÜNCELLEME 23.06.2019 15:54
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kozyatağı Şehit Meltem Özkılıç Sokağı'ndaki 7 katlı binanın üçüncü katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.Vatandaşların bilgi vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

 

 

Yangın sırasında evde bulunan Barbaros Çehreli (75) kapıya yardıma gelen vatandaşlara engelli oğlu Bora Çehreli'yi (42) teslim ederek, içeride bulunan eşi Ülker Çehreli'yi (74) kurtarmaya gitti.

Bora Çehreli olay yerinde bulunan ambulansla hastaneye sevk edildi.

 

Yangının söndürülmesinin ardından eve giren itfaiye ekipleri, Barbaros Çehreli ve Ülker Çehreli'nin cansız bedeniyle karşılaştı.

Olay yerindeki çalışmalar sürüyor.

YORUMLAR 10
  • volkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Evladı kurtarıp geri döndüğünde eşinin öldüğünü gördü. ve onun yanından ayrılmadı. Bu yolculukta onu yalnız bırakmadı..mekanı cennet olsun. Engelli evlat bakmak çok zor. 42 senedir bakan anne baba inşallah hz muhammed SAV efendimize komşu olur.. :((
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin ,evlatlarina ,hanimina dayak atan piskopat cani bablar dusun bu haberi BABA sadece dört kelimeden olusmaz ,laik olmak cok zordur aslada koloay degildir coook ,sabir ve fedkarlik ister.
    Cevapla
  • madenci 4 yıl önce Şikayet Et
    Eger şehitlerse Allah iki şehitlik ikram etmistir inşallag. hem yanginda hem de baskasinin hayatını kurtarirken ölmüşler
    Cevapla
  • Davetsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Eyy insanlar sevgi bu iste kari koca sevgisi evlat sevgisi Allah insalanlara bu sevgiyi aşilamis hamdolsun.Allah rahmet etsin insallah.
    Cevapla
  • Ekrem 4 yıl önce Şikayet Et
    İster miydi o anne-baba arkasında engelli bir evlat bırakmak... Mekanları cennet olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı