İzmir bu genç kadının yaptığını konuşuyor! Sokak sokak gezip...

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, sokak kedilerinin kulaklarının ve kuyruklarının kesildiğini ileri süren mahalle sakini Ebru Çanak, polise ihbarda bulundu. Sokak sokak gezen Çanak, esnafa ve mahalleliye sorarak, kedilere işkence yaptığını savunduğu kişi ya da kişileri bulmaya çalışıyor.

İzmir bu genç kadının yaptığını konuşuyor! Sokak sokak gezip...
İzmir bu genç kadının yaptığını konuşuyor! Sokak sokak gezip...
GİRİŞ 24.06.2019 12:05 GÜNCELLEME 24.06.2019 17:46
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Bahriye Üçok Mahallesi'nde oturan, sokak kedilerini besleyen Ebru Çanak, son dönemde kedilere işkence olaylarının arttığını belirterek, kulakları ile kuyruklarının kesildiğini öne sürdü. Cuma günü kuyruğu tamamen kesilen kediyle karşılaştığını kaydeden Çanak, polise şikayette bulundu. Polis, kedilere kim ya da kimlerin işkence yaptığını belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı. Sokak sokak gezen Çanak da esnafa ve mahalleliye sorarak, kedilere işkence yaptığını savunduğu kişi ya da kişileri bulmaya çalışıyor.

 

 

Kedilerin kuyruklarının önce bir kısmının sonra da tamamının kesildiğini belirten mahalle sakini Ebru Çanak, "Biz gerekli yerlere müracaatlarımızı yaptık. Bunu yapanların bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Bu canilere en ağır ve caydırıcı cezaların verilmesi gerekiyor" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 21
  • benseno 4 yıl önce Şikayet Et
    kufurun adını gunah koymuslar ne diyelimki
    Cevapla
  • emin 4 yıl önce Şikayet Et
    büyücülere sorun
    Cevapla
  • Gurbetten 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne cikarsa hep izmirden cikiyor...
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    İzmir de uzun zaman kaldım,Konak Karamürsel Mağazası önünden ,Alsancak istikametine doğru yürürseniz üst geçide yakın sağ tarafta bir dükkan görürsünüz.vitrine baktığınızda üzerinde şeytan,kurukafa resimleri olan acaip kitaplar,yine kurukafa,şeytan figürlü kolye,biblo ,yüzük türü eşyalar satıldığını görürsünüz. bu dükkanın satanislerin alışveriş dükkanı oldugunu söylemeye luzum yok sanırım.yani İzmir satanisti bol bir yer. İstanbul Kadıköy dede o çeşit dükkanlar var.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle işkencecilere caydırıcı ceza yanında terapi ve kamu görevi şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor