ASELSAN'dan 6 farklı kadro için personel alımı! Peki şartlar neler?

ASELSAN 6 farklı kadro için personel alımı yapıyor. Aynı zamanda yaz döneminde staj yapmak isteyen adayların başvuru sonuçları belli oldu. İşte ASELSAN’ın başvuru kriterleri..

ASELSAN'dan 6 farklı kadro için personel alımı! Peki şartlar neler?
ASELSAN'dan 6 farklı kadro için personel alımı! Peki şartlar neler?
GİRİŞ 26.06.2019 09:13 GÜNCELLEME 26.06.2019 09:13

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin haberleşme ihtiyaçlarının milli imkanlarla karşılanması için 1975 yılında kurulan ASELSAN; Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na (TSKGV) bağlı bir anonim şirkettir. Türkiye'nin en büyük savunma elektroniği kuruluşu olan ASELSAN; başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı ihtiyaç makamlarının, haberleşme ve bilgi teknolojileri, radar ve elektronik harp, elektro-optik, aviyonik, insansız sistemler, kara, deniz ve silah sistemleri, hava savunma ve füze sistemleri, komuta kontrol sistemleri, ulaştırma, güvenlik, trafik, otomasyon ve sağlık teknolojilerine yönelik ihtiyaçlarını karşılayabilecek çok geniş bir ürün yelpazesine sahip bulunmaktadır. ASELSAN’ın resmi sitesinde yer alan ilanlara göre, 6 farklı kadro için farklı niteliklerde personel alımı yapıyor. Bunun yanında stajyer alımı için sonuçlar da açıklandı. Peki başvuru şartları neler? 

 

Hangi Kadrolara Alım Yapılıyor?

- SAP Basis Sistem Yöneticisi

 

- Yazılım Varlık Analisti

- Yazılım Geliştirmeci

- Yazılım Test Mühendisi

- İş Analisti

- Yazılım Test Mühendisi

BAŞVURU VE ŞARTLAR İÇİN TIKLAYINIZ!

Lisans veya Üstü Mezunu Adaylar İçin İşe Alım Kriterleri

1.  Yurt içi üniversitelerden lisans mezunu adaylar aşağıdaki tabloda yer alan koşulları sağlamaları halinde değerlendirmeye alınır.

ASELASAN başvuru şartları

2. Adaylara aşağıdaki ek puan kriterlerini sağlamaları halinde ek puan verilebilir.

aselsan

ASELSAN Üniversite Staj Başvuru Formu 

2019 yılı yaz döneminde ASELSAN'da staj yapmak isteyen lisans öğrencilerinin başvuruları 1-31 Mart 2019 tarihleri arasında https://vizyonergenc.com adresinden alınmıştır.

Başvurusu kabul edilen öğrencilerin, başvuru esnasında belirttikleri elektronik posta adreslerine ileti gönderilmiştir. Lisans staj başvuru sonuçları https://vizyonergenc.com adresinde de açıklanmıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi