Kemal Kılıçdaroğlu'ndan AK Partililere teşekkür

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında seçim değerlendirmesinde bulundu. Kılıçdaroğlu tüm partilere teşekkür etti.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan AK Partililere teşekkür
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan AK Partililere teşekkür
GİRİŞ 25.06.2019 14:10 GÜNCELLEME 25.06.2019 14:22
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

 

 

Seçim sonucunu değerlendiren Kılıçdaroğlu, tüm partilere teşekkür etti. Kılıçdaroğlu, "Herkes güzel bir çalışma sergiledi. Hep beraber güzel bir demokrasi destanı yazdık. Bu demokrasi tarihimizin en önemli seçimidir. Herkese yürekten teşekkür ediyorum. İYİ Parti ve Demokrat Parti genel başkanları ve üyelerine, Saadet Partisi Genel Başkanı ve üyelerine, AK Partili kardeşlerime, ülkücü kardeşlerime, HDP'li başkan ve seçmenlerine, Adalet Partisi Genel Başkanı ve arkadaşlarına yürekten teşekkür ediyorum. Hep birlikte "Türkiye bizimdir" dedik" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 54
  • Eda 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık oldu İstanbula
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun, bu kadar yalan dolan iftira hakaretten sonra döneklik. Yazıklar olsun bu zihniyete oy verenlere. Dışarıdan baskılar da sevinç gösterileri de başladı. Ülkeyi batının yönetebileceği hale getirmeye çalışıyorlar ya. Dik duran milli menfaatlerimizi koruyan bir başkanı nasıl yıpratacağız diyerek yapmadığınız kalmadı. Bütün benzemezler bir araya geldiniz şimdi mutlu olun. Allah ülkemi içeride ki işbirlikçilerden korusun.
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar seçimi alıncaya kadar demokrasi yok alınca demokrasi var .. Bunlar seçimi alınca ya kadar RTE diktatör alınca ne pekiiiiiiiii....... ya uyanın yalanlarla dolanlarla seçimi aldılar allahtan muhafazakâr milliyetçi bir insan olarak bunların kirli tezgazinda alet edavat olmadım. Seçimi aldıklarında yaptıkları kutlamaya başörtülü kadının önüne bira şişesi getirip siluetin resmini çekenler size oy vermeyeceğim ... hem desteğini alıp hemde bira sisesenin önünde resmini çektiğiniz o başörtülü keşke bunu anlasa
    Cevapla
  • Son kale 4 yıl önce Şikayet Et
    Hani demokrasi yoktu diktatörlük vardı yazıklar olsun
    Cevapla
  • candaroğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    onlar demokrasiyi kendi partileri iktidarda olunca sever bilmiyormusun. ismet inönünün tarihi sözüdür.ben demokrasiyi bizim parti iktidarda olunca severim demişti zamanında menderes yıkılınca
    Cevapla
  • birtürk 4 yıl önce Şikayet Et
    kimi severseniz onunla haşrolunursunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!