PKK'ya darbe üstüne darbe! Bakanlık duyurdu

İçişleri Bakanlığından, Van'ın Çatak ilçesinde gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 2 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Pençe Harekatıyla koordineli, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina bölgelerine düzenlenen hava harekatlarıyla da 3 terörist daha etkisiz hale getirildi.

PKK'ya darbe üstüne darbe! Bakanlık duyurdu
PKK'ya darbe üstüne darbe! Bakanlık duyurdu
GİRİŞ 26.06.2019 09:50 GÜNCELLEME 26.06.2019 10:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, iç güvenlik operasyonları kapsamında bugün Çatak ilçesi kırsalına İl Jandarma Komutanlığınca hava destekli operasyon düzenlendiği belirtildi.

 

 

Açıklamada, operasyonda 2 teröristin etkisiz hale getirildiği ve bölgedeki operasyonların sürdüğü kaydedildi. 

PENÇE HAREKATI'NDA 3 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Pençe Harekatı ile koordineli, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 3 terörist daha etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Hakurk ve Metina bölgelerine hava harekatı düzenlendi.

Harekatta, bölücü terör örgütü PKKtarafından kullanılan silah mevzisi, barınak ve sığınaklar vuruldu, 3 terörist etkisiz hale getirildi. 

YORUMLAR 1
  • ÇAĞRI 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey Dağda bayırda bulunan kandırılmış insanlara sesleniyorum sizleri bazıları kandırmış olabilir Türkiye Cumhuriyetine büyük bir Devlettir gelin silahlarınız bırakın Türk Adaletine teslim olun yürüdüğünüz yol yol değil bunun içindir ki kan dökmekle bir yere varamazsınız yabancı devletlerin maşası olmayın Gelin Türkiye Cumhuriyeti Devletinin şefkatli ellerine teslim olun bu güzel ülke hepimize yeter yeter ki vatanımızın birlik ve beraberliğini huzuru içerisinde yaşamayı bilelim (Lütfen Anneler babalar çocuklarınıza sahip çıkın).
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak