Belediyeden İSMEK ile ilgili önemli açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden, belediyenin yaygın eğitim organizasyonu İSMEK'in öğretmenlerine hitaben bir açıklama yayınlandı. Açıklamada, ihale süreçleriyle ilgili dosyanın tamamlanmasının ardından, öğretmenlerin yeni sözleşmeyle ilgili davet edileceği belirtildi.

Belediyeden İSMEK ile ilgili önemli açıklama
Belediyeden İSMEK ile ilgili önemli açıklama
GİRİŞ 26.06.2019 23:02 GÜNCELLEME 27.06.2019 10:42
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

İSMEK öğretmenlerine hitaben yapılan açıklamada, şirketin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile sözleşmesinin 30 Haziran 2019'da sona ereceği belirtilirken, yenilenen seçim nedeniyle yeni ihaleye çıkılamadığı ifade edildi.

 

 

Açıklamada, ihale süreçleriyle ilgili dosyanın tamamlanmasının ardından belediyenin öğretmenleri yeni sözleşme için davet edeceği duyuruldu.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

 

 

Değerli İSMEK öğretmenleri;

31 Mart seçimlerinde ortaya çıkan durum,arkasından itiraz süreçleri  ve yenilenen seçimlerden dolayı maalesef hizmet alım ihalesine çıkılamamış ve yeni yönetimin oluşmasını beklemek zorunluğu doğmuştur. Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğümüz, ihale süreçleri devam eden dosyanın tamamlanmasının ardından siz değerli öğretmenlerimizi bilgilendirerek yeni sözleşme için davet edecektir. 30 Haziran’da sözleşme sona ereceğinden dolayı sizlere bu duyuru yapılması zorunluluğu hissedilmiştir. Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğümüz tarafından sizlere süreçle ilgili gerekli bilgi verilecektir.

YORUMLAR 27
  • Reside Baykan 4 yıl önce Şikayet Et
    Iki senedir Kartal yakacik pilates kursuna kabul edilmedim.Bu senede yedekteyim.eminim yine kabul gormeyecegim. Spor yapmak Ismekten bu konuda yararlanmak istiyorum.umarim sesim duyulur.
    Cevapla
  • HASAN 4 yıl önce Şikayet Et
    2500 hocadan 1676 ya düşürüldü ama ihale yapılacak yeni hocalar alınacak denildi .Biz o kadar sınava girdik ,akp de tanıdığım yok,torpilim yok kul hakkı değil mi bu ? 100 kişi sınava girdik 3 kişi 4 lü sınavla aldılar ,2 üniversite bitirdim ,sertifikalarım ve sektör deneyimim var . Öğrencilerim tam memnuniyetle ayrıldı hep kurs bitimi .Değerli öğretmenler diyorlar ama bi açıklama yapmıyor kimse hocalar ve aileleri 3 ay olucak bekliyoruz.
    Cevapla
  • Yelda 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul artık chpnin chp den torpil arayacaksınız size ak parti degil chp haksızlık yapıyir herşey çok güzel olacaktı ya
    Cevapla
  • ismek parttime 4 yıl önce Şikayet Et
    iSMEK te 1 yıldır öğretmenim .100 kişi yazılı,sözlü sınavlara ve ayrıca mülakatlara girdik ,3 kişi aldılar .Torpilim falan yok,öyle yazanlar var sosyal medyada .Öğrenciler ders bitiminde online olarak öğretmenleri denetlerler ve %100 memnuniyet oranım bulunmakta.iSMEK hem mesleki eğitim ,hem hobi hemde sosyal terapi merkezidir.Şu anda 2500 öğretmen belirsizlik içinde bekliyor ,değersiz hissediyor kendilerini . Recep tayyip erdoğanın kurduğu bir kurum burası ve bir an önce bize sahip çıkılmasını istiyoruz.
    Cevapla
  • EbuSaid 4 yıl önce Şikayet Et
    Mitonomik Ekrem senaryo gereği çalışıyor gibi yapmak zorunda. Sam amcanın kuklacilari oryantasyonda öyle buyurmuşlar. Omuzundan çekiştiren elin sahipleri onu başkan yapmak için her türlü oyunu munafikane yapacak. İslam yükselişe geçince kâfir munafiga kafirane hareketler de munafikane hareketlere dönüşür. Toplumu kutuplastiran gezi mafyası şimdi gerginlikten mütedeyyin kesimi mesul tutuyor.
    Cevapla
  • yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    dhkpc li imansızoğlu ve pkk lı canan bunların başpiskopaz liderleri kılıçdaroğlu adına chp ye oy vere her ne kanat dan insan olursa olsun istanbula yaptığınız ihanetden sorumlusunuz. Allah cc yüzünüzü güldürmesin. 5 yıl boyunca ah vah la geçiresiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim