Esenyurt'ta geçtiğimiz cumartesi günü akşam saatlerinde meydana gelen kazanın, görüntüleri ortaya çıktı.

H.E yönetimindeki 19 EU 440 plakalı otomobil, kavşaktan caddeye kontrolsüz bir şekilde çıktı. Polis memuru F.A., bir anda önüne çıkan araca çarpmamak için direksiyonu kırdı.

F.A.'nın tüm çabasına rağmen, önüne çıkan araca yandan çarpan ekip aracı takla atıp, elektrik direğine çarptı. Ekip aracı, daha sonra yaklaşık 50 metre sürüklendi.

POLİS MEMURUNUN BURNU BİLE KANAMADI

Polis memuru F.A., takla atan aracının içinden şans eseri burnu bile kanamadan çıktı. Ekip otomobilinin çarptığı araçta, maddi hasar meydana geldi.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aracın içinden çıkan polis memuru F.A., ayakta tedavi edildi. Polis ekipleri, elektrik direğinin devrildiği bölgede güvenlik önlemi aldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar 84 Yorum Var
  • Yildiz 28.06.2019 15:50
    Vatana ihanet edenler ,pkk yandaslari olabilir,amma basortulu olamad.Allah Buyuk irkci lik ,ayrimcilik tavan yapmmis,,Savas olunca yatlarinda Elimden kadehler izlerler Sariklilar,basortululer savasir ..bunlar kahraman olur..Bir de Milletin me giyecegine karisir.Bu vatan icin Sen ne yaptin da konusuyorsun. Gececeksin o isi
  • Merrt 28.06.2019 14:56
    19 baska sehirlerw gidince bocaliyorlar oranin teafiginin hizina ve akişina alisamiuorlar.
  • hasan 28.06.2019 09:17
    Polisle askerle sorunu olan bazı çakallar hem hazır polis suçlu diye.ceza yediniz diye polise düşmanlık yapmayın .kartal sürücüsü adamın önüne kırıyor.kim olsa aynı olur
  • Kaptan 28.06.2019 09:15
    Adam sanki kavşaktan tır döndürüyo, yolun soluna gireceğine polisin önüne geliyor. Şoför olan bu hatayı yapmaz
  • Salim 28.06.2019 09:09
    Kavşağa girerken yavaşlayacaksın Polis abi. Kural.Yoksa seni kimse korumaz.
Daha fazla yorum görüntüle