Hulusi Akar'dan F35 resti! Eğer mahrum kalırsak...

MSB: "Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ile Brüksel'deki NATO Karargahı’nda bir araya geldi."

GİRİŞ 27.06.2019 13:49 GÜNCELLEME 27.06.2019 16:09
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

 Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ile görüşmesinde, Suriye'de son dönemde yaşanan gelişmeler ele alındı.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Akar'ın, ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ile NATO Karargahı’nda bir araya geldiği belirtildi.

Görüşmede Münbiç ve Fırat'ın doğusu başta olmak üzere Suriye'de son dönemde yaşanan gelişmelerin ele alındığı kaydedilen açıklamada, "Akar tarafından muhatabına Münbiç’te verilen sözlerin yerine getirilmesinin beklendiği ve Fırat’ın doğusunda oluşturulması planlanan güvenli bölgeye ilişkin Türkiye’nin görüşleri bir kez daha aktarıldı. " ifadeleri yer aldı.

F35'DEN MAHRUM KALIRSAK...

"F-35 savaş uçağından Türkiye'yi mahrum bırakmaya çalışmak NATO'nun da savunmasını ve caydırıcılığını ciddi ölçüde azaltır. "F-35 uçağı ve programının güvenliği, stratejik ortağımız ABD için olduğu kadar Türkiye için de çok büyük önem taşımaktadır. Bu bir ticari anlaşmadır. Bu kapsamda her ortamda tüm haklarımızın sonuna kadar savunucusu olacağız."

 

 

YORUMLAR 45
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Paşam boşver şu abd uçağını bizide diğer ülkelerde zincir gibi kendine bağlayacak yeri geldimi uçağı uçurtmayacak uzaktan kumandalı F35 çöpünü almayalım kendileri bile görevleri yerine getiremiyor bu uçak diyorlar
    Cevapla
  • misafir8 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD de akıllar iyice karıştı. Trump tam bir siyonist çıktı. Hemde ingiliz güdümlü. Amerka kıtasına yazık oldu. Yahudiler aşağılık insanlar hastalık gibiler. bulaştıkları bütün bünyeleri mahvederler. İkinci dünya savaşı öncesi almanyaya bakın
    Cevapla
  • Görünen Köy 4 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat ederseniz biz hep konuşmalarımızda mütevazi davranıyoruz.Bu zannedilmesin ki biz çekiniyoruz,güçsüsüz.Büyük devletler hep böyle yaparlar.Zira atasözümüz der ki. Yumuşak huylu atın çiftesi pek dir.
    Cevapla
  • huuus 4 yıl önce Şikayet Et
    hersey mili f36 da ona buna yalvarma son
    Cevapla
  • Osmanlı tuğrası 4 yıl önce Şikayet Et
    İranın f35 i suriyede sınır ihlalinden dolayı s400 tarafından düşürülmüştü bunu teknik arıza diye geçiştirdiler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...