Yaşlı adam dehşeti yaşadı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sabah evinden çıkıp yürüyerek iş yerine giden yaşlı adama sokak köpekleri saldırdı. Kalçasından ısırılan vatandaş kaçmaya çalışırken düşüp asfalta başını çarptı. Başına dikiş atılıp yarası tedavi edilen Sait Ünal'a tetanoz aşısı yapıldı.

GİRİŞ 27.06.2019 15:21 GÜNCELLEME 27.06.2019 15:31
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Olay, dün sabah saatlerinde Sorgun Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ta çalıştığı işyerine yürüyerek evine giden 65 yaşındaki Sait Ünal isimli vatandaş, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.



Köpeğin baldırından ısırdığı Sait Ünal, kaçmak isterken düşerek yerini asfalt zemine çarptı. Bir süre kendisinden geçen ve kanlar içerisinde kalan talihsiz adam çalıştığı işyerindeki bir arkadaşı tarafından yattığı yerde fark edilip Manavgat Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.



Başına dikiş atılan, tetanoz aşısı yapılan Sait Ünal, olayın şokundan uzun süre çıkamadığını belirterek, “Her sabah olduğu gibi spor amaçlı olarak evimden çıkıp Sorgun Mezarlığının etrafından dolaşıp çalıştığım yere gidiyordum.

Tam bu noktaya geldiğimde yolun sağında ve solunda 3’er tane köpeğin uyumakta olduğunu gördüm.

Yanlarından geçerken bir anda üzerime saldırdılar. Birisi baldırımdan ısırdı. Kaçmaya çalıştığım sırada yere düşüp başımı çarpmışım. Ne kadar burada kaldım bilmiyorum. Kendimi çevre yolunda üst geçidin altında buldum. Çalıştığım işyerinden bir arkadaş beni görerek hastaneye getirdi” dedi.

Ünal, kendisinin başına gelenlerin çocuk ve kadınların da başına gelebileceğine dikkat çekerek, yetkililerden sokak köpekleri konusunda önlem almalarını istedi. 



OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşlı adama köpeklerin saldırısı, çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Sokakta yürüyen Sait Ünalın, bir anda geri dönüp kaçmaya çalışırken köpeklerin de arkasından koştuğu kamera tarafından kaydedildi. 

 

 

YORUMLAR 10
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacak bu sokak köpekleri sorun acaba ? Tüm Türkiye'nin heryerinde aynı sorun.Devlet eliyle çözülsün bu iş artık ! Tamamen kısırlaştırılıp bir kaç sene çoğalmamaları sağlansın bence
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya manavgat diyoz türkiyenin en turistik yeri o köpekler onca turistin arasinda türk amcayi bulmus
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    tetanoz ne alaka? köpegin disleri demirden mi?
    Cevapla
  • hadi 4 yıl önce Şikayet Et
    tetanoz aşısı ne alaka acaba? kuduz aşısı yapmaları gerekirdi.
    Cevapla
  • ABDULLAH... 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet hayvanlar kıymetlidir ve muhakkakki hakları vardır. Ancak; insan daha kıymetlidir ve insan hakları her türlü hakkın önünde gelir... istenmeyen sonuçlar doğurmadan önce bu hususta muhakkak önlem alınması
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi