Karayolları Genel Müdürlüğü'nden köprü açıklaması

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bir çalışma olmayacağı bildirildi.

GİRİŞ 27.06.2019 17:01 GÜNCELLEME 27.06.2019 17:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

KGM'den yapılan açıklamada, FSM Köprüsü'nde bugün bakım çalışmalarına  başlandığı hatırlatılarak, bazı medya organlarında bu çalışmaların 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde de yapılacağı ve şeritlerin kapatılarak trafik akışının  etkileneceğine dair haberler yer aldığı belirtildi.

 

 

"Sadece FSM Köprüsü'nü kapsayan bu çalışmalara ilişkin olarak  kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına yeniden açıklama yapma gerekliliği doğmuştur." ifadesi kullanılan açıklamada, bu kapsamda, İstanbul halkını en az  etkileyecek şekilde azami özen gösterilerek 24 saat, üç vardiya esasına göre iki  etap halinde yapılacak FSM Köprüsü'ndeki çalışmaların 17 Ağustos'ta  bitirilmesinin planlandığı aktarıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

 

 

"Çalışmalar sırasında FSM Köprüsü'nde Avrupa-Asya istikametindeki  (güney platform) 4 şerit kapatılarak, trafik akışı kuzey platformdan 2'şer  şeritten gidiş-geliş olarak sağlanacak. Güney platformdaki çalışmaların  tamamlanmasının ardından, köprünün Asya-Avrupa istikameti yönündeki (kuzey  platform) 4 şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım güney platformdan 2'şer şeritten gidiş-geliş şeklinde devam edecek. Gerekli tüm emniyet tedbirlerinin alındığı ve  trafik işaretlemelerinin yapılacağı çalışmalar esnasında sürücülerin yol  üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir. Bu  işler kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde herhangi bir çalışma  olmayacaktır."

YORUMLAR 6
  • Abdurrahman 4 yıl önce Şikayet Et
    3. Köprüye karşı olanı seçen İstanbullular için neden telaş ediyorsunuz?
    Cevapla
  • Namık 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz yine iyisiniz. Ben Almanya da yaşıyorum. Köprünün altınna destekler yaptılar onarım 12 Ay sürecek. Çok işlek bir köprü. İki Eyaleti birbirine bağlıyor. ikinci köprüye İhtiyaç var 25 yıldır başlayamadılar. Çökme tehlikesiyle karşı karşıya kalan köprü ye destek onun için yapıldı ve hatta bir yer var 300 metre mahalle arası yolu yani 1. Etap ı 7,5 ayda yaptılar. Daha iki Etap var. O koca köprü demek burada olsa 3 yılda biterdi.
    Cevapla
  • Aydın Ayvaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bugün fsm den dolayi kavacık 3 saate çıkamadım. Anormalin üstünde bir durum var Bukadar trafik felç olamaz
    Cevapla
  • mehmmet 4 yıl önce Şikayet Et
    aslında yavuz sultan selim ve avrasya tünelleri marmaray ı kapatın yeni başkan trafik sorununu çözsün bakalım
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Marmaray arıza yaptı yine reise küfürler be kardeşim otobüs var dolmuş var zorla mı bindiriyoruz. Hem imamoglou vapurları arttıracaz diyordu belki kapatır marmarayı.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    zamanında köprülere karşı çıkan chpliler lütfen kullanmayınız, biraz dik durun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI