Karı-kocanın makas yarışı zincirleme kazaya neden oldu

Kadıköy'de karı-kocanın makas atarak yarıştığı sırada Betül Şahin direksiyon hakimiyetini kaybederek önündeki araca çarptı. Kazanın ardından zincirleme kaza meydana geldi. Sekiz otomobilin dahil olduğu zincirleme kazada yedi kişi yaralandı.

GİRİŞ 28.06.2019 10:41 GÜNCELLEME 28.06.2019 10:47
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İstanbul Kadıköy'de D-100 Ankara istikameti Uzunçayır mevkiinde kaza meydana geldi.

 

 

Karı-koca olan Ahmet Şahin ile eşi Betül Şahin'in otomobilleriyle yolda yarış yaparken, makas attılar. Ancak, Betül Şahin'in yarış sırasında makas attığı sırada direksiyon hâkimiyetini kaybederek, önündeki araca çarptı.

8 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

 

 

Çarpmanın etkisiyle otomobiller savruldu. Daha sonra, arkadan gelen ve kazayı göremeyen sürücüler zincirleme kazaya karıştı. 8 aracın birbirine girdiği kazada 7 kişi yaralandı.

Makasçı karı-koca ise kazayı yara almadan atlattı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı. 

KARI-KOCA GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan, kazaya karışan bir ailenin çocukları ise büyük korku yaşayan çocuklar gözyaşlarına boğuldu. Çocukları anneleri sakinleştirdi.

Araçlarıyla makas atan ve diğer sürücülere dehşeti yaşatan karı-koca gözaltına alınarak Hasanpaşa Polis Merkezi'ne götürüldü. 

Kaza nedeniyle yola uzun araç kuyrukları oluşurken, araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 22
  • Emekli 4 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar caydırıcı değil... Bir de bütün illerde mobese lere hız kontrol sistemi konulmalı...Ayrıca hala cep telefonuyla araç kullananlar var...
    Cevapla
  • serdar doruk 4 yıl önce Şikayet Et
    ehliyetlerine el koyun kaza masrafları çabası olsun alti ay yatirin akillari başlarina gelsin
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Her ikisine de bundan sonra motorlu taşıtları kullanmayı bir yana bırak binmelerini dâhi yasaklayacaksın..
    Cevapla
  • Hakan Gunver 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş böyle olmaz. Bu karı kocaya halkın meydan dayağı atması lazım. Başka türlü makas atanlar durmayacak. İbretlik bir ceza olmalı.
    Cevapla
  • Biri 4 yıl önce Şikayet Et
    bu karı kocaya gülermisin ağlarmısın bilemedim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! CANLI
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak