Korku dolu anlar! Yüzlerce turistin gözü önünde...

Aydın Kuşadası'nda dönercilik yapan esnaf, bir kişinin silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sırasında dönercide bulunan müşteriler ve turistler sağa sola kaçıştı.

Korku dolu anlar! Yüzlerce turistin gözü önünde...
Korku dolu anlar! Yüzlerce turistin gözü önünde...
GİRİŞ 30.06.2019 06:28 GÜNCELLEME 30.06.2019 06:30
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kuşadası'nda yüzlerce yerli ve yabancı turistin gözleri önünde silahlı saldırıya uğrayan dönerci bacağından vuruldu. Turistlerle birlikte binlerce kişinin bulunduğu Lozan Meydanı'nda yaşanan silahlı saldırı sonrası, dönercideki müşteriler ve turistler sağa sola kaçıştı.

 

 

SALDIRGANLAR KISKIVRAK YAKALANDI

Olay, saat 22.00 sıralarında turizm sezonunun en yoğun günlerini yaşayan Kuşadası'nın sahil bandında yer alan Lozan Meydanı'ndaki bir dönercide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, son model bir arabayla bölgeye gelen şüpheli, aracından inip ilçenin en çok iş yapan işletmelerinden birisi olan dönercinin önüne geldiğinde belindeki silaha sarıldı. Yüzlerce turistin yürümekte olduğu ve tıklım tıklım olan iş yerinin kapısında beklemekte olan işletme ortaklarından G.S.'ye üç el ateş eden şüpheli hızla bölgeden uzaklaştı. Kaçmaya çalışan şüpheli, devriye görevi yapan çarşı ve mahalle bekçiler ile bölgede nokta görevi yapan trafik ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Olayda, seken kurşunlar çevredeki iş yerlerinin camlarına isabet etti. Yaşanan büyük korku ve panik nedeniyle turistler ve vatandaşlar sağa sola kaçıştı. 

 

 

YARALI İŞLETMECİ HASTANEYE KALDIRILDI

Ayağına isabet eden tek kurşunla yaralanan işletmeci G.S., 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk tedavisinin ardından Kuşadası Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta bulunan arkadaşıyla birlikte gözaltına alınan saldırgan, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

YORUMLAR 10
  • Kırkdokuzelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hırt a öyle bir ceza vereceksin ki ibret olsun Turizm bölgelerinde yapılan asayiş suçlarına kanunlaştırıp iki üç misli ceza uygulanmalıdır ülkeyi zarara uğratmaktan da ayrıca yargılanmalı
    Cevapla
  • Eyalettt 4 yıl önce Şikayet Et
    Abiçim eyalet ve idam için refarandum şartttttt.
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence ömür boyu hapis almalilar..Bu ülkeye böyle ceza lazim.
    Cevapla
  • gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    maalesef bir kaç kisinin yuzunden iste dunya turkleri boyle taniyor kaba saba adam olduren hirsiz yokmu bana yan bakan diyen lerin yuzunden butun kapilar tek tek yuzumuze kapaniyor en çok da dolandiricilarin yuzunden yapmayalim beyler memleketin serefiyle oynamayalim kedimizi hakli çikartmak da akil isi degil sadece turistlerin onunde diye degil bizim bi ahlak kuralimiz var o turistlerin çogu bizim o guzel ahlakimiz sayesinde geliyorlar milli bir durusumuz da var boyle yapmayalim.
    Cevapla
  • Salih 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar ceza alacak merak ediyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek