Genelkurmay Başkanı'ndan KKTC'ye füze açıklaması

Türkiye Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ile görüştü.

Genelkurmay Başkanı'ndan KKTC'ye füze açıklaması
Genelkurmay Başkanı'ndan KKTC'ye füze açıklaması
GİRİŞ 01.07.2019 11:45 GÜNCELLEME 01.07.2019 12:01
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Görüşme ile ilgili açıklama yapan Özersay, "Sayın Genelkurmay Başkanı, 'Panik yapacak durum yok. Bu bir istisnai durum' dedi." diye konuştu. 

 

 

KKTC’de görevli askeri yetkililerle yapılan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında açıklama yapan Özersay, "Suriye’ye yönelik dün akşamki yoğun saldırı karşısında ortaya çıkan bir durum. Suriye’den füze, kaza sonucu ülkemize düştü" dedi.

SURİYE’YE UYARI

 

 

Ülkede panik olacak bir durumun olmadığına işaret eden Özersay, "Suriye yönetimini de gerekli tedbirleri almaya davet ediyoruz" dedi.

Başbakan Ersin Tatar da "Suriye’den ateşlenen füzenin kaza sonucu buraya geldiği değerlendiriliyor. Zehirli gaz söz konusu değil, halkımız müsterih olsun" dedi.

Saat 10.10’da başlayan özel gündemli Bakanlar Kurulu  toplantısına, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım ile Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan katıldı.

YORUMLAR 8
  • Komando 4 yıl önce Şikayet Et
    S400 lerin gerekliliğini daha iyi hissettirmek için rusya attirmiştir kesin.. türkiyeye gözdağı
    Cevapla
  • adam 4 yıl önce Şikayet Et
    savas kapida
    Cevapla
  • Ankara 4 yıl önce Şikayet Et
    Kazayla mı düşmüş??? Bu şut çekerken topu out'a değil taç'a göndermeye benziyor. Yani baya bir öküzlük olması gerekir. Nasıl yanlışlık bu kandırmayalım kendimizi.. Bence atılan noktayı yerle bir etmeliyiz bunun karşılığı bu olmalı.
    Cevapla
  • garip 4 yıl önce Şikayet Et
    Dün israil saldırı gerçekleştirdi büyük ihtimal onları n uçakları na atılmış olabilir
    Cevapla
  • Bir G@rip 4 yıl önce Şikayet Et
    Kazaya kazayla karşılık vermek lazım bizimde kazayla balistik füzemiz şamdaki esat sarayına düşerse birdaha kazalar yaşanlayacağına inanıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!