Suriyelilerle ilgili provokasyon yapanlara operasyon!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada Suriyelilere yönelik provokasyon yapanlara yönelik yapılan operasyonlarda 5 kişi gözaltına alındı.

Suriyelilerle ilgili provokasyon yapanlara operasyon!
Suriyelilerle ilgili provokasyon yapanlara operasyon!
GİRİŞ 01.07.2019 16:23 GÜNCELLEME 01.07.2019 16:46
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Küçükçekmece'de geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan olayların ardından sosyal medyada başlıklar açarak provokasyon yaptığı belirlenen kişilere operasyon başlatıldı. Yapılan operasyonlarda 5 kişi gözaltına alınırken, 4 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Vatan Caddesi'nde bulunan Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheliler hakkında, 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 19
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede ki en büyük sorun kimlik! Kimin kafir kimin münafık kimin hangi milletten olduğu belli olmadığı sürece sorunlar bitmez. Çünkü zalimler gizli kimlikler ile şuan ki saltanata kavuştular. Bu yüzden kendilerini gizliyorlar. Bizim ve Suriyelilerin zayıf ve zor zamanlarını fitneye dönüştürme peşindeler. Acilen inanç ve millet kimlikleri gelmeli.
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Söylediğin her şeye kelimesi kelimesine katılıyorum hatta kimlik verilirken genetiğine bakılsın öyle verilsin kim kimdir bilelim yahu
    Cevapla
  • Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    Gec kalinmis bir mudahale. Hukumet bu provakatorler yuzunden cok oy kaybetti.
    Cevapla
  • harun 4 yıl önce Şikayet Et
    avrupadaki 4 milyon insanimiz suriyelilerin turkiyedeki yaptiklarinin yuz katini burada yaptik ve yapiyoruz bu kadar gaddar ve kindar olmaya gerek yok daha yuz yil once turkiye vatandasi olan iclerinde turkmeni kurdu arabi nulunan insanlara bu kadar kinle nefretle neden yaklasildigini anlamakta zorlaniyorum evet bazi sorunlar var ama adamlardada savas pisikolojisi var cogunun yakinlari gozlerinin onunde oldurulmus mallari yagma edilmis bir kere kendinizi onlarin yerine koyun sonra tekrar cevap verin lutfen
    Cevapla
  • muro 4 yıl önce Şikayet Et
    avrupanin irkcilari ni gectiniz bravo
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir vatandaş olarak Suriyelilerin geldiklerinden beri herhangi bir problem oluşturduklarına rastlamadım.Adamlar işlerinde güçlerinde uğraşıyorlar.Özellikle sosyal medyada sürekli Suriyeli yalanı,Suriyeli provokatörlüğü yapılmaktadır.Sadece kavgaları kendi içlerinde oluyor Suriye'den kalma alışkanlıkları burada da devam ediyor birbirleriyle kavga ettiklerinde dersin ki Rusya ile savaşıyorlar ancak gerçek anlamda gidip topraklarında Rusya ile savaşmıyorlar bir Afgan mücahitleri kadar olamadılar.Eleştirim tabi'ki zaman zaman oluyor,nedeni ise;adamlarda vatan bilinci diye bir kavram yok,eş ve çocuklarınızı bırakın gidin savaşın!
    Cevapla
  • Bence 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaslıktan cıkmalısın bencee
    Cevapla
  • Anadolu Parsı 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş Suriyelilerin kandi aralarında kavga ettikleri doğru. Çoğu kendi halinde insanlar doğru. Ancak vatan bilinci yok diyorsun, eşlerini bıraksın gitsin diyorsun. Bu adamlar nereye savaşmaya gitsinler, Esedle berabermi savaşsınlar, işidle berabermi, İranla berabermi, haşdişabiylemi. Kime katlsınlar. Eyrıca eşlerini burda bırakanlar için de güneydoğuda kadın pazarları kurulmuştu. Ben olsan bırakırmısın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!