Kadın kıyafeti giyinip hırsızlık yapmaya çalışan zanlılar yakalandı

Maltepe'de kadın kıyafetleri giyinip hırsızlık amacıyla bir iş yerinin deposuna girmeye çalışan zanlı, "Gece Kartalları" ekipleri tarafından kovalamaca sonucu yakalandı.

GİRİŞ 01.07.2019 20:10 GÜNCELLEME 01.07.2019 20:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Altayçeşme Mahallesi'nde önceki gün gece saatlerinde bir iş yerinin deposuna, kadın kıyafetiyle girmeye çalışan zanlıyı fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi.

 

 

Bunun üzerine, "Gece Kartalları" olarak bilinen çarşı ve mahalle bekçileri olay yerine geldi. Ekipleri gören, elinde çantası, üzerinde kadın kıyafeti olan bir şahıs kaçmaya başladı. Ekiplerin kovaladığı şahıs, kaçarken çantayı ve üzerindeki kıyafetleri çıkarıp attı. Ara sokaklarda izini kaybettirmek isteyen şahıs bir süre sonra yakalandı.

Gani G. (50) isimli şahsın, kadın elbisesi giyen 3 arkadaşıyla hırsızlık yapmaya çalıştığı belirlendi.

 

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR 8
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada böyle bir kanun yok adli kontrol şartıyla serbest bırakılma diye bir şey yok.Yaa resmen hırsızlık yapmak isteyenlere cesaret veriyor. İçişleri bakanımız Sayın Soyludan rica ediyoruz.Kanunda nerede açık varsa orayı kapatın şu adli kontrol şartı serbestlik bitsin artık usandık Lütfen.
    Cevapla
  • okuyucu 4 yıl önce Şikayet Et
    50 yaşında kadın kıyafetiyle hırsızlık yapmış ve ceza almıyor inanılır gibi değil. Bunlara taş taşıtmak lazım. Taş ocağında güneşin altında tozun toprağın altında ekmeksiz aşsız çalıştırmak lazım. Çalışarak para kazanmak neymiş öğrensinler
    Cevapla
  • selam 4 yıl önce Şikayet Et
    Çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Adalate bak hizaya gel...
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    adaletiniz yerin dibine girsin
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    serbest rakikmis nasil isballahim ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler