Taksicilere 'son durak' operasyonu polis kamerasında

Beyoğlu ve Fatih ilçelerinde taksilerine binen turistleri dolandıran 25 taksici emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

GİRİŞ 02.07.2019 13:15 GÜNCELLEME 02.07.2019 13:15
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri Beyoğlu ve Fatih ilçelerinde taksilerine binen turistleri dolandıran taksicilere operasyon düzenlemiş, 25 kişi gözaltına alınmıştı. Dolandırıcılık, gasp, parada sahtecilik gibi suçlardan gözaltına alınan 25 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

 

 

İŞTE O ANLAR:

 

 

Taksicilere yönelik operasyon polis kamerasına da yansıdı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    uber'i geri getirin ve plaka tahdidini biraz genişletin... bakalım sonuç ne olacak?
    Cevapla
  • esas 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah devamını nasip etsin. Taksiciler kadar trafiği rezil eden var mı ? Bunlar duraklarda beklemeli ve asla başıboş gezmemeli. Sağda solda kaldırıma 1 metre mesafede müşteri beklememeli. Ters yola girene milleti sıkıştırana psikoteknik onaylanana kadar ehliyeti verilmemeli. Kural kaide ihlali konusunda facialar. Denetim ise çok kolay yol bilmiyormuş gibi bin taksiye dolandırdı mı hemen cezayı taktim et arabayı parka çektir ehliyete ceza ödenene kadar el koy.
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Işte bu! Ak parti adaletten taviz vermediği için bazı şehirleri chp ye kaptırdı, bunu biliyoruz. Tavizsiz adalet uygulayan ak parti hükümetinden Allah cc razı olsun inşaAllah. Taksici şehrin vizit kartı. Vizit kartı bilgileri tam olmalı. 16 yıl taksicilik yaptım. Bu dolandırıcılar iyilere zarar veriyor. Polisler görevini tavizsiz yapmış tebrikler.
    Cevapla
  • Arap 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi taksici olarak gurur duydum inşallah böyle devam eder bundan sonra da yakın mesafe seçenler Otogar ve İDO duraklarınada bi el atarlar
    Cevapla
  • 1980000000000000000 4 yıl önce Şikayet Et
    Düzgün bi taksici hemen hemen yok gibi..
    Cevapla
  • Taxim 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru da kardeş doğru düzgün insan da yok gibi Ben 10 yıl yaptım şimdi servis çekiyorum Direksiyon da kalp krizi geçirip ölen de gördüm gasp a uğrayıp ölende 60 yaşında adamı öldürüp cebindeki 80 lirayı çalanda devlet taksiyi düzeltsin önce Sonra da bozuk et satan kasabı Sakatat kullanan Restorantı bozuk faiş fiyata sebze meyve satan manavı tarihi geçmiş ürün satan marketi İnan’ın o mesleği yapmak her babayiğidinin hakkı değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da