Bu kez de engelli çalışanı belediyeden attılar!

CHP’li ve HDP’li belediyelerde işçi kıyımı büyüyor. Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 145, Mardin Büyükşehir Belediyesi’nde toplam 170 işçi çıkarıldı. Son olarak Kayapınar Belediyesi’nde 2,5 yıldır çalışan yüzde 40 engelli raporu bulunan Gülistan Can’ın ekmeğiyle oynandı. Kararı protesto eden Gülistan Can, protesto için geceyi belediye önünde geçirdi ve protestosuna devam ediyor. .

Bu kez de engelli çalışanı belediyeden attılar!
Bu kez de engelli çalışanı belediyeden attılar!
GİRİŞ 03.07.2019 13:44 GÜNCELLEME 03.07.2019 15:12
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Belediye önünde bekleyişini sürdüren Gülistan Can (37), yaklaşık 2,5 yıldır çalıştığı işinden haksız şekilde çıkarıldığını ve mağdur edildiğini söyledi.

 

 

Konuyla ilgili tebligatın dün kendisine ulaştığını, kararı protesto için geceyi belediye binası önünde geçirdiğini anlatan Can, şöyle konuştu:

"Bazı kişileri işten çıkardılar. İnsanları işten çıkarmak, istifaya yöneltmek için Başkan Keziban Yılmaz, onları çöpe verdi. Sırf istifa ettirip, kontenjan açılması için. Engelliyim, yüzde 40 raporum var. Beyin damarımda sorun var. Kayyum döneminde işe başladım. Allah hepsinden razı olsun, bana yardımcı oldular."

 

 

Öte yandan, Kayapınar Belediyesi yetkilileri, bu konuda açıklama yapmak istemediklerini belirtti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • erhan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kardeşimizi derhal ak partili bir belediye işe almalı
    Cevapla
  • nhj 4 yıl önce Şikayet Et
    chp zihniyeti ülkennin başına gelmiş en büyük beladır
    Cevapla
  • vanli 4 yıl önce Şikayet Et
    insanların ekmeği ile oynamak ne oluyor yaa??? birde çöpe verip istifaya zorluyorlar. adilik bu. ALLAH'tan dilerim o mazlumların ahı en kısa zamanda yerini bulur...
    Cevapla
  • muhammed ali 4 yıl önce Şikayet Et
    ne bekliyorlardı onu oy verirken düşünecektiniz...! biz buralarda her gün anlatmaya çalışıyoruz bunlar vatan haini ne size ne memleketinize nede vatana hayrı olmaz diye... bir müsibet bin nasihattan daha iyiymiş diye ata sözünü hiç duymadınız mı? ne kadar da doğru değilmi?
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel kucaklıyorlar. Bunların ne mal olduklarını gençler bilmez o yüzden oy verdiler diyeceğimde koca koca adamlarda koşarak oylarını verdiler. Kendi gibi inanmayan giyinmeyen hatta kendi gelir seviyesinde olmayan kimseyi kucaklamaz bu zihniyet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...