5 Bin öğrenciyle şenlik havasında piknik

Esenler Belediyesi'nin düzenlediği Yaz Okulu'nda 5 bin öğrenci, Başkan Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde şenlik havasında bir piknik yapacak.

5 Bin öğrenciyle şenlik havasında piknik
5 Bin öğrenciyle şenlik havasında piknik
GİRİŞ 04.07.2019 13:26 GÜNCELLEME 04.07.2019 23:01

Esenler Belediyesi'nin "Eğlen ve Öğren" sloganıyla düzenlediği Yaz Okulu'nda öğrenciler, "Başkan amcaları" Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte piknik yapacaklar. Yaz Okulu'nda eğitim alan 7-14 yaş arasındaki 5 bin öğrenci ile öğretmenleri ve ailelerinin yer alacağı piknik, renkli görüntülere sahne olacak.

 

 

Esenler’de yaz tatili boyunca gerçekleştirilen Yaz Okulu'nda değerler eğitiminden, kültürel, bilimsel ve sportif aktivitelere kadar birçok farklı alanda kendilerini geliştirme imkânı bulan öğrenciler bu kez de şenlik tadında geçecek piknikte gönüllerince eğlenecek ve yaz tatilinin keyfini çıkaracaklar. Çocuklar, bu keyifli günde oyunlar oynayacaklar, şarkılar söyleyip dans edecekler ve hep birlikte Esenler Belediyesi'nin yaprak döner ikramı ile karınlarını doyurup piknik yapacaklar. Günün sonunda çocuklara çeşitli hediyeler de verilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek