TEM'de yol kenarında kadın baygın bulundu

Okmeydanı-Hasdal TEM Bağlantı Yolu üzerinde yol kenarında hareketsiz yatan bir kadını gören sürücüler kaza olduğunu zannedip durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Baygın halde bulunan kadın ambulansla hastaneye kaldırılmak istenirken sağlık görevlilerine zor anlar yaşattı. Kadının uyuşturucu krizine girdiği öne sürüldü.

GİRİŞ 06.07.2019 13:38 GÜNCELLEME 06.07.2019 16:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay sabah saat 08.30 sıralarında yaşandı. TEM Bağlantı Yolu Sadabad Viyadüğü üzerinde yolun sağ şeridinde yerde hareketsiz yatan  kadını gören motosiklet sürücüleri yardım için durdu. Kadının baygın olduğunu görün sürücüler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, yerde yatan kadına araçların çarpmaması için yola duba koyarak güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri de kaza ihbarına geldikleri kadının uyuşturucu madde krizi nedeniyle baygın olduğunu belirledi. Su dökülerek ayıltılmaya çalışılan kadın oturmakta bile güçlük çekerek bir kaç kez yere yığıldı. Sağlık ekiplerine zorluk çıkaran kadın daha sonra sedye ile ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı.

 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    işte uyuşturucu kullananların hali,başlarına her şey gelebilir,bu yine iyi yol kenerında sızmış,ya bir tenha arsalık yada boş bir binada sızsa idi,başına çok şey gelebilirdi.tecavüze uğrar,soyulur,hatta organ mafyasının eline bile düşebilirdi.bunun için devlet en çok uyuşturucunun üstüne düşmeli,cezaları artırmalı.
    Cevapla
  • frz 4 yıl önce Şikayet Et
    tamam da ülkeye girişi engellense daha iyi olmaz mı? Ya uyuşturucu baronlarına göz yumanlar!! önce bunlara önlem alınmalı bu memlekette ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı