Batman'da kimlik soran bekçilere silahlı saldırı

Batman'ın Bahçelievler Mahallesi'nde bekçilerin GBT sorgusundan kaçan şüpheliler, bekçilere silahlı saldırı düzenledi. Olayda bir bekçi ve ağabeyi yaralandı.

GİRİŞ 07.07.2019 09:51 GÜNCELLEME 07.07.2019 10:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, gece devriyesi atan Emniyet Müdürlüğü'nde görevli gece bekçileri, çevreye rahatsızlık veren bir grubu durdurarak kimlik kontrolü yapmak istedi. Bu sırada bekçilere mukavemette bulunan bir kişi, bekçilere tabanca ile ateş açtı. Mermilerin isabet ettiği bekçi Bayram Kara (26) ile o sırada yanında bulunan ağabeyi Ramazan Kara (29) yaralandı.

 

 

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda özel harekat polisi ile 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan bekçi Kara ile ağabeyi Ramazan Kara tedavi altına alındı.

Ağabey Kara'nın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda destek ekibi sevk edildi. Şüphelinin peşine düşen polis ekipleri, ara sokakları didik didik aradı. Okulun etrafını emniyet şeridiyle kapatan polis, çevredeki mermi kovanlarını topladı. Gözaltına alınan bir kişi sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili inceleme sürüyor. 

 

 

YORUMLAR 4
  • Hamza 4 yıl önce Şikayet Et
    Yetki verelim.Üzerlerinde kamera kaydı yapan cihaz olsun.Bu şekilde yetkilerini aşmamış olurlar.Allah yardımcıları olsun.
    Cevapla
  • Meta 4 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet güçlerimizde ve bekçilerimizde yeterli yetki yoktur
    Cevapla
  • emrew 4 yıl önce Şikayet Et
    bekcilerin silahi var gbt sorgusundan kaciyorsa en kotu bacagindan vur emri olmali.
    Cevapla
  • şahabettin 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanun ypk idam şart
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı