Melih Gökçek'ten evindeki kameraları sökmeye gelenlere tepki

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'e ANFA'dan evindeki güvenlik kameralarının sökülmesine yönelik tebligat geldi. Gökçek, sosyal medya hesabından kameraların sökülmesi için ANFA ekiplerini evine davet etti. Ancak eve gelen ekibin 15-20 kişi olduğunu ve aralarında boksörler ve güreşçilerin de yer aldığını söyleyen Gökçek, bu duruma sosyal medyadan tepki gösterdi.

GİRİŞ 08.07.2019 16:19 GÜNCELLEME 08.07.2019 16:19
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ANFA Güvenlik Hizmetleri tarafından eski Belediye Başkanı Melih Gökçek’e bir ihtarname gönderilmişti. İhtarnamede Gökçek’in Ankara’da geniş bir alanı izleyen, belediyeye ait olan  güvenlik kamerası sistemi olduğu ileri sürülmüştü.

 

 

Konuyla ilgili twitter hesabından açıklamada bulunun Gökçek, ANFA'dan gelen tebligat sonrasında kameraların sökülmesi için ekipleri evine davet ettiğini ancak gelen ekibin 15-20 kişi olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.

 

BÜYÜK SAYGISIZLIK

Bugün kamera sisteminin sökülmesi için evine bir grubun geldiğini Twitter'dan duyuran Gökçek, evine gelen ekiplerin 15-20 kişilik olduğunu ve bu durumun aileye yapılan büyük bir saygısızlık olduğunu belirtti. 

CHP'LİLERİN KAMERA YALANINI GÖRÜNTÜLERLE GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Evinde bulunan kameraların Ankara'da birçok merkezin ve Dikmen Vadisi'ni gösterdiği yönünde çıkan iddialara ise çektiği bir video ile cevap verdi. 

"ANFA'dan yapılan tebligatta bütün Dikmen vadisini izlediğim iddia ediliyordu. Teknisyeni kamera kontrol merkezi olan kulübeye davet edip sordum, "Bu kameralardan Dikmen vadisinin her tarafını izlediğim doğru mu? Hadi bana Dikmen vadisini kameralardan gösterebilir misin?" sözleriyle CHP'lilerin iddialarını çürüten Gökçek, "Görüntülerde gördüğünüz gibi hiçbir görüntü olmadığını teknisyen söyledi Bu suretle Mansur'un adamları, ANFA'nın iddialarını yalanladı. Ne derler, yalancının mumu yatsıya kadar" diyerek tepki gösterdi.

 

Melih Gökçek, kameraların ses aldığı yönündeki iddialara ise "Bizim Kameraların ses aldığını iddia etmişlerdi. Teknisyene sordum, çocuk iki arada bir derede kaldı. Cevap verse ANFA rezil olacak, arkasından işinden olacak" sözleriyle yanıt verdi.

YORUMLAR 55
  • ercu 4 yıl önce Şikayet Et
    o cardakta bayanlarla oturan gözlüklü kabadayi ayi kim? konusma sekli el hareketleri tam bir mafyavari.
    Cevapla
  • İzmirli. 4 yıl önce Şikayet Et
    Çek senet mafyası. Yavvvvvvaşşşşş.
    Cevapla
  • Vefa: 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis, yarın emekliliğinde sana ne yapacaklarının provası bunlar. Tepkin ona göre olsun.
    Cevapla
  • Reis'e: 4 yıl önce Şikayet Et
    "Sahibini dövemeyen... "diye bir söz var. Reis, bunlar Gökçek üzerinden sana vuruyor. Gereğini sen düşün artık.
    Cevapla
  • İzmirli Dr. 4 yıl önce Şikayet Et
    Gökçek, "Tayyip Erdoğan" marşı çalınırken gözü dolan, 15 Temmuz'da sonuna kadar mücadele etmiş ADAM'dır. Hiçbir ihanetini görmedik. Sahip çık Reis. Yoksa siyasette yürüyecek adam bulunmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor