Göksu: Her hayırlı işte motor, yanlış işte fren görevi yapacağız!

İBB 23 Haziran seçimleri sonrası ilk kez bir araya gelerek, temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti İBB Meclis Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, "Grup olarak İstanbul için getirdiğiniz her hayırlı işte motor, hayırlı görmediğimiz ve yanlış gördüğümüz her işte de fren görevi yapacağız. Bizler bunların yaparken, bu Meclis'teki tutumumuz asla negatif olmayacak.'' dedi.

GİRİŞ 08.07.2019 20:28 GÜNCELLEME 08.07.2019 20:29
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

İBB Meclisi temmuz ayı toplantısı gerçekleşti. AK Parti İBB Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu 23 Haziran'da milletin iradesinin tecelli ettiğini anlatarak "Bu iradeye göre İstanbullular, kararını vermiş ve 5 yıllığına İstanbul'un icra-i faaliyetinde kimlerin sorumlu olacağını tayin etmiştir. Elbette, İstanbul halkının iradesi, her kimi seçerse seçsin bizim için saygındır ve kıymetlidir. İstanbul halkının iradesinin başımız üzerinde yeri vardır." dedi.

 

 

Seçim sonuçlarının Türk toplumunun demokrasiyi ne kadar içselleştirdiğini bütün dünya gösterdiğini aktaran Göksu, şunları kaydetti:

''23 Haziran seçimleri dolayısıyla özellikle altını çizerek ifade etmek isterim ki, biz AK Parti grubu olarak, milletin iradesinin tecelli etmiş olmasını hiçbir zaman hanemizde kayıp olarak görmeyeceğiz. Bunu milletin iradesinin tecelli yönünü kendi üzerimize vazifelendirilmiş, üzerimize yüklenmiş sorumluluk ve ödev olarak telakki edeceğiz. Milletini iradesini, kayıp ya da kazanç olarak değil, ödev ve sorumluluk olarak görürüz. Bu açıdan 23 Haziran seçim sonuçlarının İstanbul'umuza huzur ve bereket getirmesini diliyorum.'' 

 

 

GÖKSU, AK PARTİ'NİN YENİ DÖNEMDE NASIL BİR STRATEJİ İZLEYECEĞİNE İLİŞKİN DE ŞU DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU:

"23 Haziran'da, milletimiz icra-i sorumluluğu Sayın Başkana, karar ve denetim görevini de bizlere vermiştir. Çerçevede özellikle şunu ifade etmek isterim: Biz Cumhur İttifakı'nın Meclis üyeleri olarak, İstanbul'un tarihine, kültürüne, geleceğine, vizyonuna, toplumsal değerlerine ve kente katkı sunacak hangi projeyi getirseniz, hiç tereddüt etmeden destek vereceğimizi bütün herkese ifade etmek istiyorum. Aynı şekilde, bu toplumun değerleriyle uyuşmayan her hangi bir öneri getirdiğinizde ise bunun geçmemesi için elimizden gelen bütün gayreti ve gücü göstereceğimizi de bilmenizi istiyorum.

İSTANBULLARIN, SESİ, KULAĞI VE VİCDANI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Biz grup olarak İstanbul için getirdiğiniz her hayırlı işte motor, hayırlı görmediğimiz ve yanlış gördüğümüz her işte de fren görevi yapacağız. Bizler bunları yaparken, bu Meclis'teki tutumumuz asla negatif olmayacak. Asla kişisel polemiklere girmeden, İstanbul'da yaşayan her bir canlının geleceğine katkı üretecek, her şeye destek verirken şu iki temel hususa çok dikkat edeceğiz: Başkan başta olmak üzere hiçbir arkadaşımızla kişisel polemiğe girmeyeceğiz. Hiç kimsenin şahsı ve kişiliğiyle uğraşmayacağız. Asla bir siyasal fırsatçılığın peşinde olmayacağız. Çalışanların hukukunu korumak konusunda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Sorumluluğumuzu unutmadan, İstanbulların, sesi, kulağı ve vicdanı olmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarımız içerisinde özellikle önümüzdeki 5 yıl içerisinde bunların geçmesi konusunda ise çok özel gayret göstereceğiz."

YORUMLAR 47
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Her hayır işinde şer , her yanlış işte hayır olabilir. Allah doğru yoldan saptırmasın yeter.
    Cevapla
  • düşünür 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir dahaki seçimde Tevfik Goksu yu Istanbul adayi gostersinler. Zorlu bir siyasetci.
    Cevapla
  • ALİ 4 yıl önce Şikayet Et
    esenler mi Bayrampaşa otogarı mı hiç önemli değil önemli olan otagar'ın kaldırılmasıdır.
    Cevapla
  • Musti_180 4 yıl önce Şikayet Et
    Bekleyip gorecegiz hep beraber Istanbul nereye gidiyor
    Cevapla
  • lazoğli 4 yıl önce Şikayet Et
    ahh ahh elimizle verdik chp ye. Ak partinin kendi içindeki sıkıntılı insanların sonucu oldu bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!