Kütahya’da meydana gelen 3 farklı trafik kazası, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca görüntülendi. Yolun karşısına geçmek isteyen kadın ile otomobilin karıştığı kazada ise genç kadın adeta ölümün kıyısından döndü.

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı, Kütahya’da meydana gelen ve MOBESE kameralarına yansıyan görüntüleri ‘hız kurallarına uysalardı, bu kazalar olmayabilirdi’ notuyla paylaştı. Kameralara saniye saniye yansıyan kazaların ilkinde, aşırı hızlı olduğu görülen bir otomobil, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjdeki ağaçlara çarptı. Gaybiefendi Musalla Caddesi’nde ise iki otomobil, kavşakta geçiş üstünlüğü kuralını ihlal ederek çarpıştı.

ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNDÜ

MOBESE kameralarına yansıyan diğer kazada ise ismi öğrenilemeyen bir kadın 75’nci Mahallesi Dumlupınar Bulvarı’nda yolun karşısına geçmeye çalıştı. Soldan gelen aracı fark etmeyen kadın hızlı adımlarla karşıya geçerken hızla gelen otomobil, aynasıyla çarptı. Görüntülerde kazada hafif yaralandığı ve ölümden döndüğü görülen kadının yol kenarında oturarak yaşadığı şoku atlatmaya çalıştı.

Yorumlar 23 Yorum Var
  • Telefon 17.07.2019 00:10
    Çok şaşırdım yerden o telefonu nasıl almadın.
  • Ammar 16.07.2019 22:53
    Kulaklık takarsan on defa korna çalarak gelse duymazsin adam bir ara duydu sanıyor biraz yavaşlama var ama kız duracak sanıp tekrar hareket ediyor kız yüzde doksan kusurlu bu kıza üç ay trafik eğitimi almak mecburen diye ceza vermek lazım
  • Polat 11.07.2019 16:27
    Dalginlik iste herkesin basina gelebilir
  • Dede 10.07.2019 11:31
    Telefona bakarak gidersen boyle olur
  • Kerim 10.07.2019 10:27
    Kız kesinlikle hata yapmış ama otomobil sürücüsü mutlaka hapse atılmalı. Adam göz göre göre öldürmek istemiş. Böyle insanları toplumdan temizlemek lazım. Atın hapse en az 20 yıl yesin. Cani katil.
Daha fazla yorum görüntüle