Taksim’de bir banka ATM’sine para yatırmaya çalışan kadını bıçakla hafif şekilde yaralayıp paralarını alıp kaçan gaspçı, akşam saatlerinde bir dövizcide de gasp yapınca polise yakalandı. Dövizcide yaşanan gasp dehşeti ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 
Olay, dün saat 18.00 sıralarında Beyoğlu Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Taksim’de bir bankanın ATM’sine para yatırmaya çalışan kadının yanına gelen şüpheli, kadının elindeki paraları alarak kaçmak istedi. Paraları alamayan gaspçı, kendisine direnen kadını hafif şekilde yaraladı. Olayı gören vatandaşlar olayı müdahale etmesi üzerine gaspçı, bu defa bıçağı vatandaşlara doğru çekerek olay yerinden kaçtı. Yaşadığı olayın şokunu atlatan kadın, polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri görü şahitlerini dinleyerek, kadını polis aracına alarak polis merkezine götürdü. 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • hanzala 10.07.2019 16:47
    16 yüzyılda Avrupalı seyyahların anılarında düşen kesesindeki altınların kendine eksiksiz teslim edildiğini Türklerin dürüstlüğünü öve öve bitiremediği bir çok anıyla karşılaşırsınız. Birileri bir yerde hata yapıyor .Senin olmayanı kaba kuvvetle alma hangi ruh halinin ürünü bir an önce bunlar sorgulanıp çözüm üretilmeli Müslüman dürüst olmalı müslüman çalmamalı müslüman hakkı olmayanı almamalı e müslüman böyle olmalıysa biz neyiz birileri anlatsında en azından anlamasakta bilgi sahibi olalım
  • Abdurrhaman 10.07.2019 16:20
    sikiysa bunlari Suudi arabistanda yapsin, niye orda suc orani cok cünkü cezalar caydirici
  • cevat 10.07.2019 11:24
    bu adam bulunsun , azılı bir cani aramızda geziyor
  • halil 10.07.2019 11:03
    idam..bu adam toplumlumun mikrobu..
  • Asım 10.07.2019 10:25
    Kendi kendini idare etme sistemindeyiz.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek