NATO boru hattından yakıt çalan 5 kişi serbest bırakıldı

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde NATO petrol boru hattını delerek 2 ton yakıt çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişi, sevk edildikleri adliyede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

NATO boru hattından yakıt çalan 5 kişi serbest bırakıldı
NATO boru hattından yakıt çalan 5 kişi serbest bırakıldı
GİRİŞ 11.07.2019 21:28 GÜNCELLEME 11.07.2019 21:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, 5 Temmuz günü Dilovası ilçesinden geçen NATO boru hattında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Dilovası’ndan geçen NATO boru hattından yakıt çalındığı bilgisini alan Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Dilovası İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, inceleme başlattı. Boru hattının geçtiği alanlarda takibe başlayan ekipler, eski İstanbul yolu üzerinde bulunan ormanlık alan içerisinden geçen hattın delinerek üzerine kelepçe takılmak suretiyle akaryakıt çalındığını tespit etti. Şahısların jandarmanın geldiğini anlayarak daha önceden kaçtığı belirlenen alanda yapılan aramalarda ise şahısların beraberinde getirdikleri bidon ve plastik varillere doldurulmuş 2 ton yakıt ele geçirildi. Kaçan şahsıları yakalamak için harekete geçen jandarma ekipleri, yaptıkları inceleme sonrasında olayı gerçekleştiren şahısların H.M., M.A., S.K., V.A. ve Y.A. olduğunu belirledi.

Kimlikleri belirlenen şahısları yakalamak için operasyon başlatan jandarma ekipleri, şüphelileri İstanbul ve Dilovası’ndaki ikametlerinde gözaltına aldı. Jandarma karakoluna götürülen şahıslar, yapılan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyede sorguları tamamlanan şahıslar, adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı .

YORUMLAR 1
  • Yolcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam çalmış işte yakalamışsında neden bırakıyon hakim bey
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi