Cumhurbaşkanı Erdoağan'dan 'Ağaç Dikme Bayramı' fikrine onay

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Ağaç Dikme Bayramı' ilan edilmesi yönünde sosyal medya kullanıcısı Abdullah Enes Şahin'in önerisine yanıt vererek bu konuda çalışma başlatacaklarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoağan'dan 'Ağaç Dikme Bayramı' fikrine onay
Cumhurbaşkanı Erdoağan'dan 'Ağaç Dikme Bayramı' fikrine onay
GİRİŞ 13.07.2019 09:34 GÜNCELLEME 13.07.2019 09:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter’daki hesabından bir takipçisinin 'Ağaç Dikme Bayramı' ilan edilmesi önerisinde bulunduğu paylaşımı yanıtladı. Fikri çok beğendiğini aktaran Erdoğan, "Bu çok güzel bir fikir Enes. Biz her zaman yemyeşil bir Türkiye için çalıştık, çalışıyoruz. Milli bir ağaçlandırma bayramımızın olması için de ben ve arkadaşlarım her zamanki gibi üzerimize düşeni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Şahin, Erdoğan'ın yanıtı üzerine yaptığı paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanım, çağrımıza yanıt verdiğiniz için çok mutlu olduk. Gençlerin ve yüz binlerin sesi olduğunuz için minnettarız" dedi.

Şahin, 'Ağaç Dikme Bayramı' önerisinde bulunduğu paylaşımda, "Bir fikrim geldi. Biz neden 'Ağaç Dikme Bayramı' ilan etmiyoruz. Her yıl bir gün ayıralım, çoluk çocuk maaile, 82 milyon ağaç dikelim. Hem dünyaya örnek olalım hem gelecek nesillere yemyeşil bir ülke bırakalım" demişti.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar