Erdoğan'ı devireceklermiş! Her şeyi itiraf ettiler

Adnan Oktar suç örgütü iddianamesinde, örgüt üyelerinin 17-25 kumpasını bildiği, Başkan Erdoğan ve hükümeti devirmeye yönelik Henri Barkey ile rapor hazırladığı ortaya çıktı.

Erdoğan'ı devireceklermiş! Her şeyi itiraf ettiler
Erdoğan'ı devireceklermiş! Her şeyi itiraf ettiler
GİRİŞ 14.07.2019 09:33 GÜNCELLEME 14.07.2019 13:42
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Adnan Oktar örgütüne yönelik hazırlanan iddianamede örgütün FETÖ’ye yardım ettiği şemalarla ortaya konuldu. Dijital verilerde ise örgütün FETÖ gibi fişleme notları bulundu.

 

 

KEDİCİKLER DEŞİFRE ETTİ

Dijital verilerde Fatma Ceyda Ertüzün’ün eski bakan ve kapatılan Zaman yazarına 5 Eylül 2013’te “Sonbaharda Türkiye’de beklenen kalkışmadan evvel bu seri toplantıları yapmamız çok faydalı olacaktır” şeklindeki mail attığı ortaya çıktı. Bu maille örgütün 17-25 darbe teşebbüsünü önceden bildikleri deşifre oldu. Öte yandan 17/25 sonrası Hakan Atilla davasının bilirkişisi Jonathan Schanzer’ın örgüt tarafından Türkiye'de misafir edildiği ve üst düzey kişilerle aracılığıyla bilgi toplandığı öğrenildi.

 

 

Hükümeti devirme raporu hazırlamışlar 

• Yeliz Sucu “Aylin Atmaca 2014 yılında Henri Barkey ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hükümetin devrilmesine yönelik rapor hazırlayan bir kişidir” şeklinde ifade verdi. 

• Ece Koç, köstebek çıkan Dışişleri Bakanlığı’nın Rus tercümanının faaliyetlerini şöyle anlattı: “Leyla tercümesini yaptığı bu görüşmelerin içerikleri hakkında Fatih Menet’e bilgi verirdi. Akkuyu Nükleer Santral ve Kırım görüşmelerine ilişkin aldığı notları örgütte Menet aracılığıyla Dragos’a gönderdi. Dışişleri 2018’de Rusya’ya Suriye konusuyla gittiğinde Leyla bilgileri yine gönderdi.” 

• Beril Koncagül: “11 Temmuz'daki operasyondan Oktar’ın haberi vardı. Oktar dijital temizlik yapılması talimatını Didem Ürer’e verdi. Temizliği Deniz Tanık yaptı."

OKTAR OY KULLANMAMIŞ

İddianamede Oktar’ın askerliğini bedelli er olarak yaptığı, 25.dönem,  26. dönem, Cumhurbaşkanı ve 27.dönem, 12.Cumhurbaşkanlığı, 30 Mart 2014 ve 2017 seçimlerinde oy kullanmadığını tespit edildi.

FİDAN’LA İLGİLİ NOTLAR

Fatma Ceyda Ertüzün’den ele geçirilen örgüt adına yabancı devlet Büyükelçiliklerine yapılan ziyaretlerle ilgili bir dosya ele geçirildi. Bu dosyada Başkan Erdoğan, MİT Başkanı Hakan Fidan'a dair notlar ortaya çıktı. 

PROFESÖRLERi FiŞLEMiŞLER

Aramalarda ele geçen hard disk içinden örgüt üyelerinin Adnan Oktar’a kayıt dışı özel muayenehaneler üzerinden psikiyatri alanında rapor almak için doktorlarla yaptıkları görüşmeler sonucunda 34 doktor hakkında fişleme listesi tutulduğu ortaya çıktı. 

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
YORUMLAR 14
  • Ne günler 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz ne kalitesizler gördük yok Adnan yok canan yok athena gibi nankörler gördük unutmayacağız sizin gibi satilmiş sanatçiları..yaziyoruz sizi zamani gelecek.. Canan valla bencede senden korkulur çünkü çok ahlaksiz ve Allah korkun yok korkulmaz mi senden...
    Cevapla
  • Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu sizin gibi nelerini gördük #BAŞARAMAYACAKSINIZ
    Cevapla
  • izmir hakkı kul 4 yıl önce Şikayet Et
    gülende adnan oktarda akıl hastanesinden rapor almıştır.derin yapı ikisinide korumaya almıştır.cezai suçları kaldırılmıştır.raporla kendileri garantiye alınmış kişilerdir.birisi dindarlardan para devşiriyor öteki sosyeteden para devşiriyor ve derin yapıya teslim ediyor aynı taktik
    Cevapla
  • Fehmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Erdogani devirecegiz demek turk milletini iradesini devirecegiz demektir bunu kim dusunurse turk milleti dunyayi dize getirdigi gibi onlarida getirir artik eski turkiye yok bunu iyi bilin
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    O nlar mı devirecekmiş. O nlar ancak devirilirler. Yaaa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor