15 Temmuz afişinden rahatsız olan Athena Gökhan'a Nedim Şener'den müthiş cevap

Athena grubu solisti Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Gazeteci Nedim Şener ise, Gökhan Özoğuz'un paylaşımını alıntılayarak tepki gösterdi.

15 Temmuz afişinden rahatsız olan Athena Gökhan'a Nedim Şener'den müthiş cevap
15 Temmuz afişinden rahatsız olan Athena Gökhan'a Nedim Şener'den müthiş cevap
GİRİŞ 14.07.2019 11:49 GÜNCELLEME 14.07.2019 11:49
Bu Habere 235 Yorum Yapılmış

Gökhan Özoğuz, kişisel Twitter hesabından, 15 Temmuz afişlerini eleştiren bir paylaşımda bulundu.

 

 

Özoğuz, 15 Temmuz Destanı adı verilen afişlerdeki Türk askerinin çizimine tepki gösterirken, TSK'nın itibarının zedelendiğini iddia etti.

Gökhan Özoğuz, "Bu çizimlerinden nefret ediyorum! Çok yanlış. Olayı sanki bütün Türk askeri yapmış gibi hissettiriyor, Türk Asker olgusunun itibarını zedeler mi acaba, diye düşünmeden konması korkunç! Bu ülkeyi canı pahasına koruyan Türk Askeridir. Bunlar derhal yasaklansın" diye yazdı.

 

 

NEDİM ŞENER'DEN TEPKİ

Gazeteci Nedim Şener ise, Gökhan Özoğuz'un paylaşımını alıntılayarak tepki gösterdi.

Nedim Şener, "Evladım, onların FETÖ’nün askeri olduğunu en iyi Türk askeri biliyor. İçerisindeki pisliği de tek tek çıkartıyor. Sen canını sıkma bu millet, haini de, korkağı da, fırsatçıyı da, uyanıkları da tanıyor. Anladın sen onu..." diye yazdı.

İşte söz konusu o paylaşımlar:

 

YORUMLAR 235
  • Metinbaba 4 yıl önce Şikayet Et
    vATANA İHANETİ BABAN BİLE YAPSA CEZASINI BULMASI GEREKİR ;BUNLAR NE ANLAR VATAN MİLLET SAKARYADAN!VER PARAYI GİT KONSERİNE,YAŞASIN LARVİLLALALARDA,KARISININ ALTINDA MERSEDES,OĞLUNDA ,BABASINDA ,HALASINDA ,KEDNDİNDE SON MODEL ARABAL ALSINLAR,sonrada halkına kurşun sıkanların hamiliğini üslensinler!bunların konserine gidip,bunları zengin edenler düşünsün!ne diyim!
    Cevapla
  • medo 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi kendini adam yerine koyup hatta insan yerine koyup zırvalayanlarda bu memlekette de muhatap buluyorsa bize de yazıklar olsun
    Cevapla
  • nursat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuğa biraz sempatim vardı İstanbul seçimleriyle birlikte başlayan açıklamalarından sonra baktım ki boş bir adam ve düzenin yalakası.
    Cevapla
  • xxxxx 4 yıl önce Şikayet Et
    aynaya bakarsa insandan başka her şeye benzediğini görür.onu görünce şahsen benim miğdem bulanıyor. demekki içide dışı gibi iğrenç ...
    Cevapla
  • Ehli 4 yıl önce Şikayet Et
    Her önüne çıkana bir mikrofon uztattırsan, böyle olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!